Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ya buraya açtıgım icin üzgünüm ama en canlı yer burasi ve ben delirmek üzereyim o yüzden hizli cvp alasım var.. windows vista kullaniyorum realtek ses ac97 ses kartımla sorun yaşıyor beni deli ediyor 2 gün önce calısıyordu bir anda gitti tanımuyor hatta görünmüyor falan deliricem help ya ana kartım = İntel G33/G31/P35 Express Chipset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sürücüyü manuel olarak tekrar kuramyı dene?,olmazsa recover cd ile bi format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 format at geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 VİSTA SUX! manuel cart curt hicbiri olmadi..ayrica gereksiz mesaj atan sevgili arkadaşlar....anladiginiz siz onu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bende vista, ve realtek kullanıyorum, bendede arada ses kartı gidip geliyo (uyku moduna geçip tekrar açınca ses gidiyo res atmak gerekiyo) vista gerçekten sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 2 saattir vites sorunsali die okuyorum ya... arabam gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Recall06 said: Yazik. recall harbi yeter ama kardeş ya. bi anlaşma yapalım paticik ahalisi bundan sonra sana iyi davransın ama sende saçmalamayı kes olur mu? reset atalım hepimiz kendimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 off saatlerdir ugrasiyorum olmuyo ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar