ConneX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 * Tester olamam sebebi ile King Conana Hediyesi Drinking Cape *Çoğunlukla mavi renk(En yüksek kalite) itemlar *2 Gold *Cd-key, orijinal kitapçık *2 adet oyun DVD'si Cep no: 0532 282 30 37 Kadir/ arkadaşlar Ankara dayım ancak heryerden size ulaşabilecek arkadaşlarım olduğunu umuyorum olmadı kargo benden Sadece Level 40 civarı iki karakterinin piyasa bedeli 60 YTL'dir. Oyun yanında bedavaya geliyor. Fiyat konusunda tekliflerini bekliyorum 65 ytl iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Şu an Ankaradayım Cd box dahil herşeyi teslim edebilirim burada olanlar için fiyatıda 60 ytl ye cekiyorum var mı alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 55 YTL de son kararımı verdim satıyorum oldukca uygun fiyat arayın göndereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 okeydir sonunda son rakamları verdirttiniz bana 49ytl eet 49 ok imi alkan var moı_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 evvet bu son bakın alana 15 ytl veriyorum yokmu alan ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 [email protected] eklersen konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o ne ya herkes aoc acc si satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 herkes satmıyo netcafe hepsini bulu uplamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 3 gün uykusuzluktan sonra böyle salaklayabiliyorum tarihe bile bakmamışım asjdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben alablirim satmadısan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Çoğunlukla mavi renk(En yüksek kalite) itemlar en yüksek mor itemlar var(epic itemlar) yanlış olmasın düzelt yazını bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar