hired_gun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 mamoru oshii 'nin süper kült filmi AVALON azeri TV sinde , uyanıksaniz ve kablo TV niz varsa kesin izleyin bişey anlamaniz gerekmio , kesinlikle görsel bir şölen filim , en güzel sahnelerinden biri girişi kaçirdiniz ama olsun[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 acayip baymıştım bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 filmin ilk başı süperir kaçiranlar için giriş konusu - yasaklanmış 3d bir evren/oyun olan avalon a başkahramaniçemiz VR başlık neron bağlantilari ile bağlanmakta ve pro. bir gamer olara solo questler alip para kazanmaktadir... bu oyunun yasaklanma sebebi ise oyuncu eğer oyunda ölürse , beyni fiziksel olarak sağlam kalsa dahi bitkisel hayata giriyor olmasidır[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 29 Mart 2004 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 abi bende var film Avalom yazıo yanlışmı?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar