tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ahah yok lan benim fikrimi sorarsan çok beyendim şu an çalan grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tek kişilikmiş =P From Norway, Sorgsvart is a one-man black metal band, consisting of member Sorg. Although preserving black metal integrity, the band consolidates a substantive degree of folk and melody, the consequence being an amalgam of music both unique and stimulating. Sorgsvart is planted in a political soil of anarchism, that of which is a recurrent lyrical theme. With increasing notoriety, Sorgsvart is certainly a musical force to be reckoned with. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Skiltron da çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yayın gayet güzel (tu) Hep tunca çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Körler sağırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 eyvs =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bu akşam ve yarın akşam global gatheringe ısınma setleri yapıcam beklerim herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bugün eric prydz,above and beyond, markus schulz ve sander van doorndan 3er parça çalıcam. Playlist 1- Paulo Mojo - 1983 (Eric Prydz Remix) 2- Pryda(a.k.a Eric Prydz)- Miami Atlanta (Original Mix) 3- Micheal Jackson - Thriller (Eric Prydz Bootleg) 4- Above and Beyond pres. Tranquility - Oceanic (Original Mix) 5- Above and Beyond - Home (AvB Club Mix) 6- Armin van Buuren - The Sound of Goodbye (AvB Remix) 7- Sander van Doorn - Back By Any Demand (Original Mix) 8- Sander van Doorn - Apple (Original Mix) 9- CSI -Direct Dizko (Sander van Doorn Remix) 10- Markus Schulz vs. Chakra - I Am (Original Mix) 11- Markus Schulz - Fly to Colors (Genix Remix) 12- Ronski Speed - The Perspective Space (Markus Schulz Mashup) Bonus : Sander van Doorn - Riff (Original Mix) dinleyen arkadaşlara teşekkürler..bugün yazlıktan yeni geldiğim için kısa oldu program.. yarın daha kapsamlı olacak inşallah.belki bu gece de ielrleyen saatlerde 2.bi bölüm yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Uzatıyorum programı biraz daha vazgeçtim Axwellden 2 parça çaldık şimdi yine ggye gelecek olan djlerden. bundan sonra karışık çalacağım herhalde ggye sonra devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 oylesine girdim gece gece 0 kisiye calmak isteyen baskasi olursa durtsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 uzaklastim buralardan... adettendir dinleyen 1-2 kisi icin bu da playlistti Unexpect - Megalomaniac Trees Shadows Fall - The Art of Balance Opeth - A Fair Judgement Antimatter - Angelic Pentagram - Fly Forever Sylvan - Posthumous Silence Marillion - Forgotten Sons Porcupine Tree - Open Car Nevermore - Dreaming Neon Black Riverside - Schizophrenic Prayer Pain of Salvation - Dryad of the Woods Danny Elfman - Moon Dance Mark Morgan - Deionarra Theme Evergrey - A Touch of Blessing Katatonia - Tonight's Music Lacrimas Profundere - Diotima Gardenian - Funeral Dark Tranquillity - The Same Savatage - Jesus Saves Wolverine - Sleepy Town Wastefall - Empty Haven Ayreon - Comatose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Global Gathering tayfasına az yayın yapıyorum. Nitekim gidecek olan varsa şu anda demleniyordur, müzik de tuzu biberi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Birazdan giricem yayına, playlist hazırlıyorum. HERŞEY tarzı müzik çalmayı planlıyorum. kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yirim jos. bu şarkıyla bütün rep'lerim sana artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Zuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İnatla dinleyen sevgili dinleyicilerim, isteğiniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dıngır dıngır, devam işte iyidir uykum geldi demekki koca adam olmuşum demeden edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 2.5 saatlik yayınımızın sonuna geldik. Gecenin köründe beni dinleyen manyak arkadaşlara burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Bir sonraki yayınımızda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 en sona kadar dinleyen ben kalmışımdır heralde yatmadan önce açık bıraktım öyle uyudum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Çok tırt bir yayın yapıcam yarım saatlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 En azından bir tane kaliteli şarkı olsun diye Only For the Weak çaldım, kapatıyorum. Gece görüşürüz asıl yayınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 keske biri girip jazz calsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu nasıl ahlaksızlık! sarkının ortasından yayından cıkılırmı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @dory ulan bi girebilsem şu radyoya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ayarlarimi yapmayı basardim, tenk yu leggy. biraz moralim bozuk, slow calmayi planliyorum istek alabilirim ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar