tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ahah yok lan benim fikrimi sorarsan çok beyendim şu an çalan grubu
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tek kişilikmiş =P From Norway, Sorgsvart is a one-man black metal band, consisting of member Sorg. Although preserving black metal integrity, the band consolidates a substantive degree of folk and melody, the consequence being an amalgam of music both unique and stimulating. Sorgsvart is planted in a political soil of anarchism, that of which is a recurrent lyrical theme. With increasing notoriety, Sorgsvart is certainly a musical force to be reckoned with.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yayın gayet güzel (tu) Hep tunca çalsın
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bu akşam ve yarın akşam global gatheringe ısınma setleri yapıcam beklerim herkesi
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bugün eric prydz,above and beyond, markus schulz ve sander van doorndan 3er parça çalıcam. Playlist 1- Paulo Mojo - 1983 (Eric Prydz Remix) 2- Pryda(a.k.a Eric Prydz)- Miami Atlanta (Original Mix) 3- Micheal Jackson - Thriller (Eric Prydz Bootleg) 4- Above and Beyond pres. Tranquility - Oceanic (Original Mix) 5- Above and Beyond - Home (AvB Club Mix) 6- Armin van Buuren - The Sound of Goodbye (AvB Remix) 7- Sander van Doorn - Back By Any Demand (Original Mix) 8- Sander van Doorn - Apple (Original Mix) 9- CSI -Direct Dizko (Sander van Doorn Remix) 10- Markus Schulz vs. Chakra - I Am (Original Mix) 11- Markus Schulz - Fly to Colors (Genix Remix) 12- Ronski Speed - The Perspective Space (Markus Schulz Mashup) Bonus : Sander van Doorn - Riff (Original Mix) dinleyen arkadaşlara teşekkürler..bugün yazlıktan yeni geldiğim için kısa oldu program.. yarın daha kapsamlı olacak inşallah.belki bu gece de ielrleyen saatlerde 2.bi bölüm yaparız
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Uzatıyorum programı biraz daha vazgeçtim Axwellden 2 parça çaldık şimdi yine ggye gelecek olan djlerden. bundan sonra karışık çalacağım herhalde ggye sonra devam ederiz
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 oylesine girdim gece gece 0 kisiye calmak isteyen baskasi olursa durtsun
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 uzaklastim buralardan... adettendir dinleyen 1-2 kisi icin bu da playlistti Unexpect - Megalomaniac Trees Shadows Fall - The Art of Balance Opeth - A Fair Judgement Antimatter - Angelic Pentagram - Fly Forever Sylvan - Posthumous Silence Marillion - Forgotten Sons Porcupine Tree - Open Car Nevermore - Dreaming Neon Black Riverside - Schizophrenic Prayer Pain of Salvation - Dryad of the Woods Danny Elfman - Moon Dance Mark Morgan - Deionarra Theme Evergrey - A Touch of Blessing Katatonia - Tonight's Music Lacrimas Profundere - Diotima Gardenian - Funeral Dark Tranquillity - The Same Savatage - Jesus Saves Wolverine - Sleepy Town Wastefall - Empty Haven Ayreon - Comatose
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Global Gathering tayfasına az yayın yapıyorum. Nitekim gidecek olan varsa şu anda demleniyordur, müzik de tuzu biberi olur.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Birazdan giricem yayına, playlist hazırlıyorum. HERŞEY tarzı müzik çalmayı planlıyorum. kkthxbye
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yirim jos. bu şarkıyla bütün rep'lerim sana artık.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İnatla dinleyen sevgili dinleyicilerim, isteğiniz var mıdır?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dıngır dıngır, devam işte iyidir uykum geldi demekki koca adam olmuşum demeden edemedim
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 2.5 saatlik yayınımızın sonuna geldik. Gecenin köründe beni dinleyen manyak arkadaşlara burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Bir sonraki yayınımızda görüşmek üzere.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 en sona kadar dinleyen ben kalmışımdır heralde yatmadan önce açık bıraktım öyle uyudum =P
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Çok tırt bir yayın yapıcam yarım saatlik.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 En azından bir tane kaliteli şarkı olsun diye Only For the Weak çaldım, kapatıyorum. Gece görüşürüz asıl yayınla.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu nasıl ahlaksızlık! sarkının ortasından yayından cıkılırmı!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @dory ulan bi girebilsem şu radyoya :D
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ayarlarimi yapmayı basardim, tenk yu leggy. biraz moralim bozuk, slow calmayi planliyorum istek alabilirim ama =)
Öne çıkan mesajlar