aritra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 elektro gitarımı direk pc'ye bağlarsam overdrive olayı hikaye oluyo. gitarı amfiye bağlayıp önüne mikrofon tutarsam da bir şeye benzemiyo. amfiden duyduğum overdrive sesin aynısını doğrudan pc'ye aktarmak istiyorum. neler gerekli, nasıl yaparım? teknik bilgim yetersiz.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Elektro gitarını amfiye bağlayacaksın, amfinin çıkışındanda (headphones yazıyor olabilir veya Out) ikinci bir kabloyu pc'hoparlor girişine bağlayacaksın. tabii şöyle bir sorun çıkıcak karşına amfi büyük jak pc ise küçük jak kullanıyor. 2 çözüm yöntemi var. Büyük jakların ucuna takılan küçültücüler var. veya küçük jakların ucuna takılan büyütücüler var. hangisi daha sağlıklı olur bilmiyorum. bide şöyle bir yan etkisi var, amfiden duyduğun sesin aynısını alamıyorsun daha bozuk çıkıyor ama muhtemelen EQ ayarıyla ilgili bişeydir fazla kurcalamamıştım.
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben gt8 ile kayıt yaparken direk çıkışı ses kartının digital out una bağlıyorum. ama amfiden ev imkanlarıyla nasıl kayıt yapılır bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar