Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 merhaba, 2 gün önce eve accountumu açtırdım, dün oyundayken disconnect oldum ve tekrar girmeyi denediğimde, user name ve passi kabul etmedi, sitedende e-mail ve user name i redddetti lost password dediğimde. daha sonra login şu mesajı vermeye başladı. user xxxx is banned Last Login: 2008.07.31 16:23 Number of Visits: xxx Reason: Account security has been compromised Until: ccp ye e-mail attım cevap gelmedi hala , yapabileceğim birşey var mı? daha önce başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Anasayfada keylogger alert diye bi yazı vardı ama seninki sanki kredi kartı ile ilgili bi problem olabilirmi? Billing issue petition atmayı deneyebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nası bir problem olabilir ki kredi kartı ile? kendi kartımı kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar