Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mortis said: ben gittim dişçiye dedim ben de 20 lik diş muhabbeti ne alemde bi bak hocam dedim. Baktı oo çıkmış hepsi muazzam şekilde geçmiş olsundedi. YES dedim gittim. Budur. ÇENE DEDİİN BÖLE OLUR! rizeli çenesi! asd maushduasdas çok güldüm :D bende merak ediyorum bi gidiyim de çeneme bakayım :D timsah gibim 1 ton basınç yapiyo kapadımmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Şimdi girdim eve de, şu kadarını söyliyim: operasyonu abartanlar utansın sdfsg Alttaki yatay bi dişimi, üstteki dikey bi dişimi çekti ve de bi dolgu yapıp bi de kanal tedavisi başlattı bi dişte. Ha bi de kalçadan vurulan bi iğne yazdırdı ki, ödemi engellesin. Toplamda 5 tane işlem gördüm ve 1.5 saat sürdü. Süre boyunca hiçbi şey hissetmedim. Arada bi dişi oyarken ağrı hissettiim oldu, onda da doktor "ağrı var mı?" diye sorunca "var" diye cevap verdim, iğne yaptı. Tek sorunum mu diyim, zorluk mu diyim, neyse, yutkunma isteğini bastırma ve aletlerin küçük dile değip kusma refleksi oluşturması oldu. Onun dışında her şey çok kolay. Hele üstteki dişin çekilmesi 5dk bile sürmedi nerdeyse. Şu an bi elimle buz torbasını yanağıma basıyorum. Tek sorunum da ağzımım sürekli kanlı tükürükle dolması. Arada bi gidip tükürüyom, şimdi de bi şeyler izlicem, oyun oynanmaz sdf. Burdan olayı abartıp ölümmüş gibi gösterenlere en içten sevgi dileklerimi yolluyorum. Dişlerinin çekilmesini bekleyenler de kanmasın o abartanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 geçmiş olsun buzu gün boyu tut yarın olası şişin büyümesini önler ben aa ağrı yok tutmiyim demiştim ertesi gün yüzümde balon vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Çok saol. Bi ara da tamponu çıkarcam da bekliyorum işte. 2'de bitmişti olay, doktor da yarım saat sora çıkar tamponu demişti çıkarırım heralde şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya benim bütün 20lik dişler baş verdi.henüz hiçbir ağrı çekmedim.eğer ağrımazsa çektirmicem diye düşünüyorum.haklı mıyım?daha sonra ağrı sızı yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ağrıyı sızıyı geç (ki yapar), kimi durumlarda 30-40 yaş civarı kist bile oluşturabilir. İlerde türlü acı çekmektense bi iki seansta işi bitirmek daa iyi olur. Bu arada baya rahatladım. Dışardan bakan, durumumu bilmeyen birisi anlayamaz heralde dişlerimin kesilerek çekildiğini. Konuşmam da normale döndü çünkü. Biraz önce bol şehriyeli bi çorba içtim mesela. Hiç öyle korkulacak bi şey diilmiş. Yanağım da hiç şişmedi. Eğer öneri doktor isterseniz, Acıbadem Hastanesi Kadıköy şubesinde Veysel Bey'i öneririm, kendisi operasyonumu yapan ve muhtemelen bundan sonra da diş hekimim olarak kalacak bi hekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben geçen yıl civarı çektirdim. etolfort gibisinden bi ağrı kesici var. muazzam bişey! abartısız söylüyorum.. böyle çok hafif sızı başlarken atıyodum bi tane. hiç bişey hissetmiyodum sonra. 3 gün bi sabah bi akşam içtim. 2 gün falanda öğlen içtim bi tane. 6. güne zaten ne ağrı vardı ne sızı... bi de benim yara kapatılmamıştı. delik vardı ufak tefek, orası içinde şırınga verdi, su püskürtüodum temizlemek için. kapandı 1-2 aya. bu arada ööle pekte basit bi çekme işlemi deildi yani yarım saate yakın sürdü heral. diş öndeki dişime doğru yatık çikmişti. önce onu ortadan ikiye kesti, biçti ve parçaladı sonra kökü etten ayırdı falan bişeyler yaptı. 3 iğne yedim zaten, mal gibiydim dudağımı falan kapatamiyodum garipti. neese geçti gitti. rahatım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 @Frigg Vav Paticik'te dişçi de varmış eheh kendi ailemde varmış gibi mutlu oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar