Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 eski eik büzük bilgisayarımda quicktime movie ler illaki takılırdı izleyemezdim. yeni sistem toparladım ama quicktimeları yine izleyemiorum takılma var sürekli. q.time alternative de yükledim fln fıstık. acaba sorun yüklediğim codec pack den midir nasıl çözerim :S
karhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sistemi deiştirdim yine takılıyor, demissin. Kendinde söylüyosun, donanımsal bir problemin olmadığı bir gerçek. Buyuk olasılıkla codecle ilgili problemin var. Hangi codec kullanıyosun bilemiyorum ama sunu dene bir istersen K-Lite Mega Codec Pack . Kurmadan önce diğer codeclerini kaldır. Yada diğer bir ihtimal kalıyor kaynak dosyalarında bir probemlemin var.
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 tamam klite kuruluydu ama o sürümü kaldırıp linktekini deneyeyim eve gittigimde ama kaynak dosyada bi sakatlık varsa çözüm format mıdır dicem evet anlamıorum software işinden çok :D edik: teşekkürler cevap için
karhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Eğer kaynak dosyalarında problem varsa zati format atman bir şeyi değiştirmicektir. Oynattığın dosyaları başka bir bilgisayarda oynatmayı deneyebilirsin. En azında dosyalarla ilgili problemin varmı yokmu anlarsın. Problem yoksa, iş işletim sistemine kalıyor. Format en son düşünülecek durum :D
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Quicktime player zaten kendi codec'ini içeriyor. İki farklı bilgisayarda aynı videoda sorun çıktığına göre tahminimce video dosyası bozuktur. Yeniden indirmeyi dene. Sorun o değilse sonradan yüklediğin codec pack'ler quicktime'ı bozuyor olabilir.
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hiç bir q.time dosyaı düzgün olmadıgına göre sonradan yüklediğim codec pack i tamamen silicem o zaman :( bi sürü uğraş dur ne sinir işler bunlar ya teşekkürler :)
Öne çıkan mesajlar