Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konya'da çöken öğrenci yurdunda facia!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dev said:
Chastise said:
Her insan her insanın ölümüne üzülmelidir, ölen insansa tabi.

Sen ne diyosun batu ya, emolarla dalga geçen adamın dediğine bak. Niye üzüleyim tanımadığım birine ben ya. Kaybım ne, bana ne?

Senin kadar kadar pragmatist ve dar görüşlü adam zor bulunur. Dalga geçmek ve hümanist olmak arasındaki bağlantıyı kur bana. Hiç bir zaman "BÜTÜN EMOLARI NUKELAYIN" demedim. Alakası neyse konuyla.

Saçmalıyorsun.
Mesaj tarihi:
Orada ölenlerin büyüyünce ne gibi işler yapacağını kimse bilemez. Bilim adamı, sanatçı olabileceği gibi katil, hırsız da olabilir. Şimdi gerçekten en ufak bir fikrimiz olamayacağına göre ne üzülebilir ne de sevinebiliriz. Dünya üzerinden bir can gitti, masumlar öldü diye yaklaşıp, çok üzüldüm demek vicdan rahatlatmak olur. Bide bu haber başlığı iyi olmuş çok üzüldüm falan diyince bir şey değişmiyor ki. İnsanlara fikirlerimi anlatıcam diye abukluk yapıyor herkes ya birilerine saldırıyor ya da dinciydi bunlar iyi olmuş öldükleri diyor. Burda benim merak ettiğim konunu amacı. Bu konuda böyle tartışılmsaydı ben de buraya girip bir şey yazmazdım ama bu kadar tartışılınca merak ettim. Konunun amacı bu haberi insanlara vermek mi yoksa hadi herkes anlatsın neler hissettiğini mi? Konuyla ilgili ekstra bilgisi olan yazar sorusu olan varsa sorar biraz kişileştirebilir belki biri. Topicleri (sırf bu topic de değil) bu kadar kişileştirip kavgaya dökmenin küfür etmenin aşağılamaya çalışmanın (çünkü insan böyle bilgisayar başında aşağılanmaz) ayar vermeye çalışmanın mantığı nedir? Bu tartışanlar hayat görüşlerini savunuyorlar desem o da değil. Bok atıyorlar resmen. Lütfen biri açıklasın bana ben yetemiyorsam anlatsın ö.m den, lütfen. Artık da bi düşünün anlayın ne kadar boş iş, vakit kaybı olduğunu.
Mesaj tarihi:
ondan sonra bu halkı neden hakir görüyorsunuz, niye aşşalıyorsunuz neden bilmemne diye popülist zırvalarla kafamı şeyediosunuz.

be gerizekalı, tüp sızmış hiç mi etrafı havalandırman gerektiğini anlamadın? hiç mi çocukları çıkartmak aklına gelmedi??

be hayvan, bi tüp patlamasında bina mı yıkılır?? hiç mi düşünmedin o binada yaşayacakları??

be salak herif, ne idüğü belirsiz yere çocuk mu gönderilir yatılıya??

bir de burdaki ciddi saykoya bağlamış arkadaşlar, kendinize gelin anası babası olacak salaklara laf edin, tarikattaki saçma sapan adamlara laf edin de çocuklara laf etmek ne oluyor?

bildiğin çocuk olm onlar??

sapıttınız mı lan teröristle bir tutuonuz??
Mesaj tarihi:
dev bak senin bu sahip olduğun kafa yapısı yeni bir kafa yapısı değil. ilk değilsiniz. sizden önce saddam var karadziç var aklınızı başınıza alın daha gelişme çağınızı geçmediniz hala vaktiniz var. bu kafa yapısı rütbeye dönüştüğünde kürt çocuklarına " bu adamlar ilerde terörist olur" diyerek soykırım yapmaya götürür. bak karadziç de başladı kendini savunmaya. onun da senin gibi kendine göre haklı gerekçeleri var. herkesin bi sebebi var emin ol. önemli olan insani sınırlar içerisinde kalabilmektir. fikirler değişir gelir geçer ama insanlık değişmez. "terbiyesizleşmeyin" diyerek meseni insan olunmaz keza karadziç'in hiç terbiyesizleştiğini görmedim. bak bush binlerce insanı öldürdü ama terbiyeli terbiyeli konuşuyor sakin ve medeni! bir şekilde onlara benzemeyin. terbiyesiz olun ama insan olun terbiyeli hayvan olmayın.
Mesaj tarihi:
Çok küçük yaşta ölenler var. Üzücü bir olay..

Doğrusunu söylemek gerekirse her inananı yaftalamak daha da keskinleşen ve sertleşen cepheleşmeye sebep olacaktır. Bu ve benzeri tavırları sergileyenler hangi tarafta olursa olsun en fazla "insansı" bir şeyler olabilirler..

Burada işler çığrından çıktığı için kapatıyorum..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...