Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konya'da çöken öğrenci yurdunda facia!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buyse said:
kuddusi ökkırın durumu ve hastalıgı ve bu hastalıga ne zaman ve hangi şartlarda yakalandığı açığa çıkınca kimin ne olduğu açığa çıkar merak etme.

bu konu bunun tartışılacağı yer değil.

senmi karar vericen buna?

hadi bende senin gibi militan oliyim

"bu cocuklarin ne ayinler yaptigi ne haltlar yedigi ortaya cikinca kimin ne oldugu anlasilir, cehennemden demon summon ederken buyu kontrolden cikinca havaya ucmus"

bumudur?

bu arada isin daha komik kismini soyliyim cehalet had safhada modunda

coken yurt suleymancilarin

RTE nin babasida suleymanci kendide ancak suleymancilar AKP nin amerika ile olan iliskilerinden ve ab ye verilen tavizlerden rahatsizdilar ve basbakanla ters dustuler
basbakan elestiri kaldiramadigindan olay buyudu ve suleymancilar akp ye vericek tek bir oylarinin olmadigini soyledi bunun ustune RTE babasininda zamaninda cok gittigi istanbuldaki tarihi dergahin yiktirilmasi emrini verdi ve yikim gunu onceden planlamadigi bir seyahate cikip cep telefonunu kapatti

yani dinci yobaz vs vs diye sucladiginiz suleymancilar cemaat olsalarda oyle seriat icin yanip tutusan devlete zarar veren tipler degil aksine son zamanalrda fetullah gulen cemaatinin cokca dalga gectigi ve aralarinda sert fikir ayriliklari olan kisiler

hani neyi elestirdigimizi bilelim diye yaziyorum bunlari
Mesaj tarihi:
Bana git fasizm nedir arastir deme viktor, bak bisey yazmistim ve tekrar yaziyorum.

Olivies said:
Viktor -benim bildigim- 2 senedir 7/24 paticik sahalarinda siyaset kosturman ciddi sekilde hasar olusturmus beyninde. Saglikli dusunme olayini kaybetmis, kendine dogru gelen seylerin fasistligini yapiyorsun.
Fazla yani...

Cok kisaca toparliyorum.

Aydin gibi takilip, 7.4 olayinin 8.0 versiyonusun. Biseyler duzeltmeye calisirken yolundan cikmis fikirlerinle biseyler yaptigin kanisindasn.
Ve en onemlisi her ne platform olursa olsun -mesela burasi- dusundugun ve yazdigin seylerle belirli bir kesimi temsil ediyorsun, hic etme daha iyi.
Ama dersen ki 1 kisiyi bile kazandim bu yolla, zaten susarim ben.

ps. zaten susuyorum net uzeri bıdıbıdı siyaseti uymuyor bana, kimse alinmasin gucenmesin kss.
Mesaj tarihi:
yurdun kimin olduğunu ve onların durumunun ne olduğunu çok iyi biliyorum merak etme. hatta bunu bilmem için senin gibi birisine ihtiyacım hiç yok, o cemaatin içinden tanıdığım çok insanlar var ve onlarla bu konuları konusuyoruz zaten.

her neyse. nedankoya hesabımı kapatması için mesaj attım. gereksiz sinir stress yapıp mutsuz oluyorum bu forumda. hiç kimse için de mutsuz olmaya değmez. kolay gelsin herkese.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
yurdun kimin olduğunu ve onların durumunun ne olduğunu çok iyi biliyorum merak etme.

Tartıştığın konularda hemen her mesajın bu şekilde başlıyor farkında mısın ?

Bir yanlış var bence burda.
Mesaj tarihi:
hehe herseyide ustune aliniyorsun
sonra "hesabimi kapatin!"

girme bir daha?

bu kadarmi zor show yapmadan birakmak

neyse

suleymancilarin olayini sana degil "ohh bunalr seriatci idi iyi oldu geberdiler" dusuncesinde yazan veya dusunen insanalr icin yazdim

gordugunuz her cemaat veya tarikat seriat getirmeye calisan amerikan gudumlu fetullahci tayyipci degildir diye
Mesaj tarihi:
Buyse said:
kuddusi ökkırın durumu ve hastalıgı ve bu hastalıga ne zaman ve hangi şartlarda yakalandığı açığa çıkınca kimin ne olduğu açığa çıkar merak etme.

bu konu bunun tartışılacağı yer değil.

belki ergenekon kuddusi okkır a kanser enjekte etmiştir hapishanede.(bu arada konu o değilde.bir kişi hapishandeden önce kanser de olsa hapis hayatında durumu kötüleşmesi gerekli tedavisi yapılmaması kişinin mi yoksa hapishanenin mi kusurudur? bu kadar da hükümet hayranlığı bravo.eşsiz hatasız düşmez kalkmaz bir hükümet.)
Mesaj tarihi:
Tüm bu yorumların nedeni iktidarın marifeti,siz biz,onlardan-bizden vsleri çıkardılar,sonuçta noldu,onlardan birileri ölünce(çoçuk yaşlı farketmez) biz grubu sevinir-göbek atar,biz grubundan 1ileri ölünce onlar sevinir,sonunda bu hale geldi ülke dahada si.sen bu durumdan çıkılmaz.Tabiki bu sevinçlerini açık açık belli etmeyip üstüne üstlük kılıf da bulurlar,zaten hastaydı öleceği varmış vs. gibi.
Mesaj tarihi:
Bu arada çöken bina kaçak kuran kursuymuş..

Allah belalarını versin militan yetiştiricem diye ufacık çocukların ölümlerine sebep oldular.. Bi de utanmadan çıkıp konuşur "çok üzüldük, yastayız" falan diye..

O %47'nin de eline bulaşıyor hep bu kanlar, haberiniz olsun..
Mesaj tarihi:
Slat said:
Bu arada çöken bina kaçak kuran kursuymuş..

Allah belalarını versin militan yetiştiricem diye ufacık çocukların ölümlerine sebep oldular.. Bi de utanmadan çıkıp konuşur "çok üzüldük, yastayız" falan diye..

O %47'nin de eline bulaşıyor hep bu kanlar, haberiniz olsun..

Cezaları indirip teşvik edenler utansın.
Elleriyle götürüp teslim eden ana babalar utansın.
Mesaj tarihi:
Slat said:
di said:
Slat çok büyük bir yüzde ile yetiştirildikleri ortam ile aynı oluyorlar. Gözlerinin açılma fırsatı olmuyor pek.

Evet ama sonuçta kurtulma şansları var genede.. Her insana şans tanımak lazım.. Küpeli uzun saçlı denyonun birine aşık olup türbanı falan atıp evden kaçacak belki kim bilir =)

Sonuçta hem batı hem doğru kültürünün iç içe olduğu bir ülkede yaşıyoruz, hiçbir genç insandan ümidi kesmemek lazım..

kim bilir belkide kisa sacli kupesiz denyonun birine asik olup firlaticak o kafasindakini. yada ailesinin zoruyla orta cag kiyafeti giymis sakali belinde bir denyonun 4 karisindan biri olup 3 adim arkasindan takip edicek her gittigi yere.

kuran kursu nedir ya ? biri bana anlatabilirmi ? ozel okul, lise vs yurdu desen anlarimda, kuran kursu nedir ? yatili hemde.

olenlere uzuldum uzulmedim orasi benim bilecegim is, aciklamak mecburiyetinde degilim. ama kesinlikle oh iyi olmus demiyorum. acikcasi insanin ailesinden birini kaybetmesi cok igrenc bir durum.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

kuran kursu nedir ya ? biri bana anlatabilirmi ? ozel okul, lise vs yurdu desen anlarimda, kuran kursu nedir ? yatili hemde.

beyin yıkama merkezi ne olacak. Kuran'ın kullanım amacını da bu hale getirdiler işte.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:
kim bilir belkide kisa sacli kupesiz denyonun birine asik olup firlaticak o kafasindakini.

Auhauah Pati beni yanıltmadı.. Tam da bu kadar uzun saçlı küpeli adamın barındığı bu forumda nasıl oldu da kimse bu flame bait'i yutmadı diye üzülüyordum =/
Mesaj tarihi:
Son günlerde yaşananların verdiği hassasiyet de sağolsun, iyice kutuplaşın, tebrikler. Yakında tesadüfi ölümlerden çok, kasıtlı cinayetleri izleyecez heralde.

Sakin olun biraz.
Mesaj tarihi:
Abi 13 yaşındaki çocukların ölümüne yorumların böyle olmaması lazım, ne tarikatlarını severim ne kendilerini. Ama çocuklar onlar, yuh ya. Her türlü yorumu beklerdim de iyi olmuş denilmez yani çocukların ölümü için. Eğitimli insanlarsınız bir de. Hakikaten acıdım. Ne diyeyim, içim rahat diyorsun bi de. Akşam bunları söyledikten sonra uyuyabileceksen insan değilsindir benim gözümde. Sen ölsen daha iyi onların yerine.
Mesaj tarihi:
Ölenlere Allah rahmet eylesin dilerim, yakınlarına da bu acıyı unutturmasını dilerim. Kuran kursları ne yazık ki bizim ayıbımız, tarikatlara bu kadar kucak açan bir ülkede tabiki Kuran kursları da yuvalanacak her yerde. Ama sonuçta bu ülkenin vatandaşları öldü. Yarın oralardan yetişip, "kimse kızmayacaksa Atatürk'ü sevmiyorum, Humeyni'yi seviyorum" diyeceklerdi belki kim bilir? Ama ölenlere rahmet okumak gerek, acılarını paylaşmak gerek, sonrasında hayatımıza devam edelim insanlığımızdan çıkmayalım.

Biz, ülkesini bölen, parçalamak isteyen, ama bu planları olan ülkenin bayrağına basmayan bir Ata'nın evlatlarıyız. 7.4 yetmedi mi diyenlerin acısını bugün paylaşmak zorundayız. Güngören'deki katliamda, sorumlusu kim olursa olsun, bizim vatandaşlarımız öldü. Ölenlerin yakınları bu ülkenin bayrağına sarıldılar, bu ülkenin bayrağını astılar. Geriye baktığımızda insanlığımızı kaybetmememiz gerekir ki onlardan farkımız ortaya çıksın. Kuran kursları bu ülkenin altını oymak isteyen insanlarca kurulan, belkide oralarda devletten, milletten, ülkeden, insanlardan nefret etmeyi öğreten insanlar vardı. Bu sorunu hep birlikte aşmamız gerek, onlar bunlar diye ayrım yapmadan, ölenler bizim vatandaşlarımızdı. Güngören'deki gibi, Diyarbakır'daki gibi, Ankara'daki gibi. Bugün şehitler kürtçe ağıtlarla toprağa gömülüyor, sadece Türkler ölmüyor, bu kavgada Kürtler de ölüyor. Bunu hep birlikte olursak yenebiliriz, Kurtuluş Savaşı'nda sadece Türkler savaşmadı, her ırktan, her dinden insan oradaydı. Birlikteydi. Bize düşen bu ruhu yakalamak için çalışmak. Dün 7.4 ile Gölcük'te, bugün Konya'da bizim insanlarımız ölüyor. Amerika dünyanın neresinde olursa olsun, hangi ırktan, hangi dinden olursa olsun 1 vatandaşının hakkını koruyor, ona yapılan haksızlığı ülkesine yapılmış sayıyor. Böyle süper güç oldular, her evde bir bayrak var asılı duran, ülkelerine böyle bağlılar. Biz de o bağlılığı kurmalıyız, bu bağlamda orada ölenler, bizim insanımızdır. Biz onlara bu gözle bakarsak, onlarda zamanla bizim içtenliğimizi kabulleneceklerdir. Bazen ilk adımı atmak bize düşer, zordur da, ama atılması gerekir. Gün ezme günü, ayrımcılık günü değil, yara sarma günü. Bence üzülmedim, babamda üzülmedi demekle bir şey elde edemezsiniz, aksine ne düşüncede olursak olalım, üzülürsek bir şeyler kazanabiliriz. Neyse çok uzattım. Bölünmeyin, böldürmeyin...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...