Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Okulumda bilgisayardan yaptırdığım tercihlerime 1-2 tane daha okul eklemen istiyorum, bunun imkanı var mı? değişme oluyor mu? son gün pazartesi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hayır, tercih bir kere yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 FAIL kısaca sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 onaylaydıysan değiştiremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 interneten kendin tercih yapmayla, tercih formu doldurup yapma arasinda fark var sanirim. Mesela ben internetten kendim yaptim diyelim bir de gittim tercih icin formu doldurarak yaptim diyelim. Bu iki tercihten ikincisi yani tercih formuyla yaptigim gecerli olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 throine said: interneten kendin tercih yapmayla, tercih formu doldurup yapma arasinda fark var sanirim. Mesela ben internetten kendim yaptim diyelim bir de gittim tercih icin formu doldurarak yaptim diyelim. Bu iki tercihten ikincisi yani tercih formuyla yaptigim gecerli olucak.. 2si arasında ne gibi bir fark var ki? tamam okulda tercih yaptıktan sonra sana bi kağıt imzalatıyorlar geri dönüşü yok diye ama kendin yaptın mı zaten bunu imzalamış kadar olmuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar