Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Beta Signups

sbora

Öne çıkan mesajlar

said:
kermit_frog, 08 February 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
adamlar hemen alpha dediler nerden biliyosunuz ki
batle net bana cd key felanda verdi yani

İmkansız diyorum. Beta signup yapıyosun antalyadaki adresini veriyosun. Bide daha kimseye gitmemişken hatta WOW forumlarında blizzard yetkilisi tarafından "Beta Emails have not been sent yet" böyle bi açıklama varken...
Sosyal ağlarda paylaş

neyse sana cvp vermiycem çok bilmiş kardeş[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 February 2004 10:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 08 February 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
adamlar hemen alpha dediler nerden biliyosunuz ki
batle net bana cd key felanda verdi yani
Bi kaç ss yollasan da inansak keşke..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

bugün itibari ile beta mailları hala yollanmadı bu kesin, official forumlarda herkes soruyor çünkü ne zman diye :=) yani kimse keklemesin birbirini :) ha burdaki nikini aynen login ekranındaki isim yerine yazıp veya "selam paticik" yazıp jpg olarak kaydedip gösterirsen bize o zaman inanırız tabi ama sadece söylemek kanıt olmaz net ortamında :) görmek lazım.

sanırım hala seçiyorlar, seçim bittiğinde hepsine topluca mail atacaklar, bu ay sonu betanın başlayacağını sanıyorum.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 12 February 2004 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

size ss de yollamak gibi bi zorunlulum yok bu birincisi
2. si size yalan söylemek gibi de bi zorunlulum yok
ben sadece takılın kafanıza göre diyorum[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyoeum ama zegna tunca sana galiba ss leri göstremiş
sen alfa diyosun ama daha resmi alanda beta değil anla yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

beta mailları hala yollanmadı ehe 3 ayda bir baktığım mail kutusuna her gün bakıyorum kıl oldum vala

birde NDA kurallarını kullanmıyormuş blizzard, GF söyledi geçenlerde forumlarda, herşeyi paylaşabiliriz yane şansa seçilirsek :)

bide lütfen alpha/beta nın farkını öğrenelim, oyunu/haberleri/siteleri/paticiki takip edelim bundan sonra ben seçildim hatta cdkeyde yolladılar bana demeden önce :) eğer oyun çıktığında ciddi olarak (günde 8-9 saat en az) oynayacaksak herşeyi bilmek lazım önce.

bilmemek ayıp değildir, öğrenmemek ayıptır ama, hatta bilmeden üste çıkmaya çalışmak dahada ayıptır, lütfen ilgilendiğiniz oyunun haberlerini takip edin

edit: daha önce nete sızan alphanın tartışıldığı topik

[signature][hline][i]Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 16 February 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O kurallar aynı accdan farklı kişilerin oynamasını mı engelliyor?
Yani o kurallar olmayınca aynı accdan farklı kişiler oynayabilecek şifreyi paylaşılırsa di mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

yani oyun hakkında sitesinde vb yazmayan bir bilgiyi,resmi, özelliği oyunda görüpde dışarı sızdıramassın. oyuna girmişşen bunu kabul etmiş sayılırsın sözleşmeyi, yoksa bulurlarsa banlarlar mail adresini, ip nonu, nikini vb ne varsa :)

ama burda yok o kurallar, bilgisayarımda bi yerde nda şeyside vardı text olarak ama bulamadım şimdi, herneyse.

ayrıca evt istersen paylaşırsın acc nu, beta sonuçta free, ama wow un betası çıkmış bana ben paylaşcam? :D birden çok bencil olabilirim eğer bana çıkarsa ehehe[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

lol[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Şu an açık olan beta için başvuru kapandı. Zaten Türkiye'den başvuru kabul edilmiyordu. Başvuru için Avrupa betasını beklememiz gerekiyor. Bir de tabii ki open-beta'yı..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...