Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Beta Signups

sbora

Öne çıkan mesajlar

ayni adresi kullanirsan diskalifiye olursun
baska adres kullan
bu arada broadband secin connection'a dial bile olsaniz
egerki adres sallayip broad band secmeden betaya girerseniz, download edemiceksiniz betayi
broadband olmayanlarin adresine yollanicak cdler cunku[signature][hline]Just outta curiosity, how does it feel to be a waste of sperm?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Befounder, 01 February 2004 09:51 tarihinde demiş ki:
filtre yapmayacaklar, çünkü bu signuplar yurtdışındaki amerikan ordu personeline de açık. Yani almanyadaki amerikan üssündeki bir er de kayıt olabiliyor. (eğer bu işi uzun süredir takip ediyorsanız, benzeri soruları görmüşsünüzdür.)

Duymamıştım bunu okuyunca yuh dedim. O zaman adrese Adana - İncirlik yazalım, kesin gireriz, ordan bi adres bilen var mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

hesaplarıma göre tam benim öss min üstüne gelicek wow. :)
(of niye girdim ki lisesi 4 sene olan bi okula ;)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada oturmanıza grek yok arkadaşlar
ben antalyadayım ama gayet rahat bi şekilde betasını download edebiliyorum[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

betayı indirsen bile blizzardın vereceği orjinal cd key lazım olacak sana :p

dediği gibi tek ihtimal alpha senin indirdiğin, boşa indirme :)

daha seçmeye başlamadıklarına göre betacıları, sende seçilmedin buna görekesin alpha seninki :)

ayrıca hayır dediğin doğru değil malesef, abd kore yada kanada lı olmak şart betaya girebilmek için -en azından verdiğin adres bunlardan birinde olmalı :D-[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 07 February 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
7 signup a cıktı benım sıgnuplar

kuzene verdım gazı , işyerındekı herkese basvurduyomus.

ozellıklede soyledım hotmaıl fılan kullanmadılar , hp.com maıl adresı kullanmıslar.

o bısı dıılde sole bı olay var , sıgup yaparken sıstemı scan edıyomus web te pc nın ozellıklerı cıkıyomus acaba bı serı nosu fılan mı alıyo orda?

ondan tırstım sımdı kabul edıldık dıyelım benım pc de oynıyamazsam? ;/

bunlar gelıyo aklıma
Ya olmadı bilgisayarın özelliklerini değiştirdim falan dersin, bu arada mini wow baya güzelmiş :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 07 February 2004 03:00 tarihinde demiş ki:
ya kabul olup olmamak onemli degil..

onemli olan 3 gb yi cekmek parcalara bolsek hepimiz bir bolumunu alsak sora da voltran yapsak =)

Hele bi kabul edilelim her türlü voltrana uyarım ben :)
Bide nerden indirmeyi düşünüyosun. Bence betayı cd olarak kayıtta verdiğimiz adrese yollucaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

hem adrese yollanabilecek hem dl edilebilecek beta. açıklamayıda katricia vermişti geçen haftalarda hatta bunun hakkında forumlarda.
çünkü us bile olsa kocaman kıta olması sebebi ile postayla 3-4 gün sürecek işlemi adamın neti hızlı ise mesela 2-3 saatte indirecektir :)

kazara seçilirsek zaten amin diyelimde indirmesi kalsın :p[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar hemen alpha dediler nerden biliyosunuz ki
batle net bana cd key felanda verdi yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...