arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hmm o zaman ben bir adres alayım :D[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ben yazdıgım adresler komedi :p bir klise adresi yazdım sds[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ayni adresi kullanirsan diskalifiye olursun baska adres kullan bu arada broadband secin connection'a dial bile olsaniz egerki adres sallayip broad band secmeden betaya girerseniz, download edemiceksiniz betayi broadband olmayanlarin adresine yollanicak cdler cunku[signature][hline]Just outta curiosity, how does it feel to be a waste of sperm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ayni isim farketmez simdi bizim caddeden bi adres versem hepiniz isticeksiniz, oyuzden vermiyorum :)[signature][hline]Just outta curiosity, how does it feel to be a waste of sperm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Befounder, 01 February 2004 09:51 tarihinde demiş ki: filtre yapmayacaklar, çünkü bu signuplar yurtdışındaki amerikan ordu personeline de açık. Yani almanyadaki amerikan üssündeki bir er de kayıt olabiliyor. (eğer bu işi uzun süredir takip ediyorsanız, benzeri soruları görmüşsünüzdür.) Duymamıştım bunu okuyunca yuh dedim. O zaman adrese Adana - İncirlik yazalım, kesin gireriz, ordan bi adres bilen var mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: aquila, 01 February 2004 21:51 tarihinde demiş ki: peki adresi sallasam ama tel noyu aynı yazsam olum ayni telefon numarali iki ayri yer olur mu ? :)[signature][hline]Just outta curiosity, how does it feel to be a waste of sperm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 incirlikteki bir er kayıt olurken, amerikadaki ev adresini yazmak zorunda. Sadece amerikan vatandaşı olduğu ve amerikan üssünün bulunduğu yer amerikan toprağı sayıldığı için girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 assasın bır komsuda bana lazım =)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bende kanada da okuyan arakadaşıma kayıt yaptırdım bakalım nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Benim elimde patladı işte gene pef. :([signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ozaman girin alphayi oynayin kendinizi teselli edin :P[signature][hline]Just outta curiosity, how does it feel to be a waste of sperm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 haha süper lol[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hesaplarıma göre tam benim öss min üstüne gelicek wow. :) (of niye girdim ki lisesi 4 sene olan bi okula ;)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Zohohoh :-) süfer[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ahaha alpha süpermiş :)[signature][hline]Popeye, 06 October 2002 02:40 tarihinde demiş ki: urza bu siteden banlanıcak en son kişi sensin o konuda endişen olmasın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 mini wow koptum valla :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 amerikada oturmanıza grek yok arkadaşlar ben antalyadayım ama gayet rahat bi şekilde betasını download edebiliyorum[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Nerden indiriyosun merak ettim. Alpha sürümünden falan bahsediyosun sen herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 betayı indirsen bile blizzardın vereceği orjinal cd key lazım olacak sana :p dediği gibi tek ihtimal alpha senin indirdiğin, boşa indirme :) daha seçmeye başlamadıklarına göre betacıları, sende seçilmedin buna görekesin alpha seninki :) ayrıca hayır dediğin doğru değil malesef, abd kore yada kanada lı olmak şart betaya girebilmek için -en azından verdiğin adres bunlardan birinde olmalı :D-[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Betaya kayıt yaptıranlara seçildikleri taktirde mail gelecekmiş, eğer diskalifiye olursa mail gelmiyo :) acaba ne zaman başlıcaklar kalifiyelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Zegna, 07 February 2004 00:05 tarihinde demiş ki: 7 signup a cıktı benım sıgnuplar kuzene verdım gazı , işyerındekı herkese basvurduyomus. ozellıklede soyledım hotmaıl fılan kullanmadılar , hp.com maıl adresı kullanmıslar. o bısı dıılde sole bı olay var , sıgup yaparken sıstemı scan edıyomus web te pc nın ozellıklerı cıkıyomus acaba bı serı nosu fılan mı alıyo orda? ondan tırstım sımdı kabul edıldık dıyelım benım pc de oynıyamazsam? ;/ bunlar gelıyo aklıma Ya olmadı bilgisayarın özelliklerini değiştirdim falan dersin, bu arada mini wow baya güzelmiş :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Zegna 4. de ben olim mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Silthanas, 07 February 2004 03:00 tarihinde demiş ki: ya kabul olup olmamak onemli degil.. onemli olan 3 gb yi cekmek parcalara bolsek hepimiz bir bolumunu alsak sora da voltran yapsak =) Hele bi kabul edilelim her türlü voltrana uyarım ben :) Bide nerden indirmeyi düşünüyosun. Bence betayı cd olarak kayıtta verdiğimiz adrese yollucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hem adrese yollanabilecek hem dl edilebilecek beta. açıklamayıda katricia vermişti geçen haftalarda hatta bunun hakkında forumlarda. çünkü us bile olsa kocaman kıta olması sebebi ile postayla 3-4 gün sürecek işlemi adamın neti hızlı ise mesela 2-3 saatte indirecektir :) kazara seçilirsek zaten amin diyelimde indirmesi kalsın :p[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 adamlar hemen alpha dediler nerden biliyosunuz ki batle net bana cd key felanda verdi yani[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar