Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Beta Signups

sbora

Öne çıkan mesajlar

Betanın başlama tarihi olarak mart başı şubat sonu diyorlar. 7-8 ay sürerse, ki Blizzard uzun beta yapacak gibi geliyor bana, Kasımı bulur. Bence heriflerin hedeflediği tarih Christmas 2004, yani 2004 sonu. Daha önce çıkmaz gibi geliyor bana.

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero.
Sosyal ağlarda paylaş

cık, yanlış! otur 0 verdim.

yanlış anlamışın :) tam olarak diyor ki : BU sene içinde kore, kanada ve us dışında kalan avrupa ülkeleri de betaya kabul edilmeye başlanacak. benim tahminim mayıstan önce Europe betası başlaması zor. ama herşey ilk betanın sonuçlarına bakacak gibi.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

ilk beta uzun sürmeyebilir belki ama en az 3-4 beta yapılır normalde :) hatta en son beta herkese açık, çok fazla userın olduğu open beta olacak klasik olarak. Beta-1 ver. hem cdde hem de dl edilebilir olacak bu arada, tabi seçilenler için. bu gece 12 den sonraki saatlerde ilk kayıtları almaya başlayacaklarını sanıyorum.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

kayitlara basladik su linkten olabilirsiniz diye linkler koymuslar ama linkler daha calismiyo
yarin kaydolayim bi
edit: lol kicimla okumusum
"The page cannot be displayed
There are too many people accessing the Web site at this time."
manyaklar dolusmus tabi hepsi kaydolmaya calisiyo
hadi hayirlisi sabahin korunde deniyeyim :)

[Bu mesaj AssassiN tarafından 29 January 2004 07:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj AssassiN tarafından 29 January 2004 07:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Participants will be selected on a random basis, so you will have the same chance of getting into the World of Warcraft® Beta regardless of when you decide to sign up during the one (1) week application period. We are not taking applications on a "first-come, first-serve basis."

ayrica free-maillari kabul etmiyorlarmis
duyurulur[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bende Us teki bi arkadaşın tam adresini vb aldım onları yazarak kayıt olmayı düşünüyorum, tabi önce sitenin açılması lazım :) herhal 1-1.5 milyon civarı insan kayıt olmaya çalışıyor ehue

nasılsa seçimleri bir program yapacak girilen bilgilere göre random olarak. ip no suna falan bakmazlar herhal tek tek bu hangi ülke falan diye :)[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

Teli adresi aramazlar da bence ip ye bakıyolardır hangi ülkede bu ip diye. Mesela Mersin'de TTnetten giriosanız nete Konya'da görünüyorsunuz her türlü web sitesinde. Yani o ipinin hangi ülkede kayıtlı olduğunu bulmak zor bişi değil ve bence bu filtreyi yaparlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...