Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Yarın akşam arkadaşları topluyoruz da Taksim'de buluşup bir rock bara gitmek istiyoruz. Canlı müzik dinleyip güzel vakit geçirmek istiyoruz,metal müzik olmayacak. Çalan grupta daha doğru tonu tutturmayı bile beceremeyip sahnede artist hareketlerde bulunan bir vokal olmasın istiyoruz. Hatta şöyle iyi bir bayan vokalli grup olsa şahane olur. Oturulacak yer de olur ayakta da olur yeter ki müzik güzel olsun. Cuma akşamı-gecesi nereye gidebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 camiye gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Abi çok şey istemişsin sen ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hocam taksimde benim bildiğim canlı müzik için ya metal yada anadolu rock olaylarına akıyo mekanlar...şahsen caz olayını hiç görmedim taksimde canlı müzik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Nardis Jazz Bar Biraz pahalıdır gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 rock bar dememiş mi ben mi yanlış okuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar