Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman Pamukoğlu parti kuruyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Kursun bakalım ne olacak.

Tabi o kadar uzun manifesto yazıp, ABD'ye , AB'ye, hortumculara, tarikatlara tek bir laf etmemesi de muhalefetin nasıl olacağını gösteriyor.

Bu parti seçimde oy alır mı? Alır. Daha ötesini beklememek lazım.

Abi bir daha oku, satır aralarını oku. Adam asker diye direk saldırmayalım lütfen.

BBP lordu Muhsin kenk gibi "ABD'NİN AZINA SIÇACAZ AHUUAH" gazıyla hareket eden biri mi daha ciddiye alınır, yoksa böyle mi?
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
hulki cevizoğlu da katılır belki diye düşünüyorum.

keşke... bagımsız denemişti geçen seçimde ama olmamıştı belki bu partide bişeyler başarabilirler.
Mesaj tarihi:
genç parti bile türk halkının damarına, popülarizme ölümüne abanıp ilk seçimde giremedi (%3 almıştı gerçi) bu parti nasıl yapacak onu bakalım. Kusura bakmayın ama Türkiyede bir partiyi başa getiren genelde onun kalitesi olmuyor, dolayısıyla manifesyosunda yazdıkları yetmez gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
Slat said:
pekaziz said:
Kursun bakalım ne olacak.

Tabi o kadar uzun manifesto yazıp, ABD'ye , AB'ye, hortumculara, tarikatlara tek bir laf etmemesi de muhalefetin nasıl olacağını gösteriyor.

Bu parti seçimde oy alır mı? Alır. Daha ötesini beklememek lazım.

Abi bir daha oku, satır aralarını oku. Adam asker diye direk saldırmayalım lütfen.

BBP lordu Muhsin kenk gibi "ABD'NİN AZINA SIÇACAZ AHUUAH" gazıyla hareket eden biri mi daha ciddiye alınır, yoksa böyle mi?

O alperen yigidi mecliste su an ama? off gaza bahg
Mesaj tarihi:
OSMAN PAMUKOĞLU:Kendisi 1993 1995 yılları arasında Hakkari'de pkk'ya karşı mücadele etmiş ve çok büyük başarılara imza atmıştır.Asker olduğu dönemde 1.dereceden altın üstün ceserat ve feragat madalyası,2 kez üstün cesaret ve feragat nişanı ve 5 kez üstün birlik yetiştirme nişanı almıştır.Ve askeri üniformayı toplam 43 yıl giymiştir.Tüm bunlar kulağa hoş geliyor ama öyle bir zamandayız ki yıllarca güvendiğimiz insanlar aslında birer vatan haini ya da bizi sömüren kan emeciler öteye geçemiyor.
Umarım hayatını ülkesine adayan bu kişi ilerde siyasetin gazabına uğramaz,paranın tadını hoş bulmaz ve de geldiği yerlere onu bu milletin getirdiğini unutmaz.....
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
genç parti bile türk halkının damarına, popülarizme ölümüne abanıp ilk seçimde giremedi (%3 almıştı gerçi) bu parti nasıl yapacak onu bakalım. Kusura bakmayın ama Türkiyede bir partiyi başa getiren genelde onun kalitesi olmuyor, dolayısıyla manifesyosunda yazdıkları yetmez gibi geliyor bana.

Kaç tane kaliteli ve popülist parti çıkmış ki..

genç parti ibo ve döner kebapla bile %6 aldı.
Mesaj tarihi:
Recall06 said:

Bağımsız olarak girdi meclise evet, kendi zekasız gaz ülkücü tabanı sayesinde.. Amacıda oydu zaten.. Parti olarak meclise girmek istiyorsan öyle saçma sapan söylemlerle kitleleri peşinden sürükleyemezsin.. O kadar gaz kimsenin hoşuna gitmez..

Israrla konuyu dağıtmaya çalışıyorsun, Osman Pamukoğlu'ndan sapmayalım lütfen
Mesaj tarihi:
Slat said:
Recall06 said:

Bağımsız olarak girdi meclise evet, kendi zekasız gaz ülkücü tabanı sayesinde.. Amacıda oydu zaten.. Parti olarak meclise girmek istiyorsan öyle saçma sapan söylemlerle kitleleri peşinden sürükleyemezsin.. O kadar gaz kimsenin hoşuna gitmez..

Israrla konuyu dağıtmaya çalışıyorsun, Osman Pamukoğlu'ndan sapmayalım lütfen

Yahu konu sapmaz merak etme sen, 1. hatan ULKUCU degildir BBP liler Alperen dir.

Onlar once ummet sonra turkluk derler, mhp once turkluk sonra ummet der..

Ulkuculerde zekasiz degildir, hepsi bu ulkenin MILITARIST politikasi icin olusturulmus ulku ocaklarinda harmanlanmis, sokak milisleridir.
Mesaj tarihi:
Neyi zorluyorsun anlamak mümkün değil, dün geceki lafıma çok içerlemişsin herhalde.. Takılma o kadar söylenenlere

Recall06 said:
Yahu konu sapmaz merak etme sen, 1. hatan ULKUCU degildir BBP liler Alperen dir.

Onlar once ummet sonra turkluk derler, mhp once turkluk sonra ummet der..

Ulkuculerde zekasiz degildir, hepsi bu ulkenin MILITARIST politikasi icin olusturulmus ulku ocaklarinda harmanlanmis, sokak milisleridir.

Vikipedi said:
1968'de cemiyetçilik çalışmalarına başlayan, Şarkışla'da Genç Ülkücüler Hareketi'ne katılan, üniversite eğitimi için 1972'de Ankara'ya geldikten sonra da, Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nde görev yapmaya başlayan Yazıcıoğlu, sırasıyla; Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı ve Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı'nda bulundu (1977-78). Yazıcıoğlu, 1978'de faaliyete geçen Ülkücü Gençlik Derneği' nin de kurucu Genel Başkanı oldu.

1978'de Balgat katliamı zanlılarından Ankara ülkü ocakları başkanı Abdullah Çatlı'nın yakalanması üzerine, emniyeti, "Bu size son ihtarım. Abdullah´ı bırakmazsanız Ankara´nın 150 yerinde bomba patlatacağız" diye tehdit ederek Abdullah Çatlı'nın serbest bırakılmasına yardımcı olmuştur.

1980 yılına kadar MHP'de Genel Başkan Müşavirliği görevinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu, 12 Eylül 1980'den sonra MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası'nda yargılandı. 7,5 yıl Mamak Cezaevi'nde kalan Yazıcıoğlu, bu davadan herhangi bir ceza almadı.

Yazıcıoğlu, cezaevinden çıktıktan sonra, cezaevindeki ülkücüler ve onların ailelerine yardım amacıyla kurulan Sosyal Güvenlik ve Eğitim Vakfı'nın başkanlığını yaptı. Yazıcıoğlu, 1987'de Milliyetçi Çalışma Partisi'ne (MÇP) girdi ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu.

Hakkaten ülkücü değil bu adam nerden çıkarıyorum böyle şeyleri..

Bana bilmemkaç yıl evelki MHP'yi anlatma, MHP'de Alperenler de ümmetçidir.. Az sayıda düzgün adam barındırmasına rağmen geri kalanı eski katiller ve serserilerden oluşur..

MHP'yi son seçimde gördük zaten, yapmadıkları kaypaklık kalmadı
Mesaj tarihi:
oyumu veririm muhtemelen. AKP den oy alamaz demiş bazı kişilerde saçma bence. %47 oyun en fazla %15 i milli görüşçülerin oyu. geri kalan insanlar merkez sağda anap-demokrat parti çizgisindeki kararsız insanlar. eğer iyi bir kadro kurulur ve iyi bir şekilde çalışılırsa ve dışardan köstek olunmazsa her partiden oy kayar pamukoğluna.

erken konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum ama özellikle milliyetçi kesimdende akp dende CHP den de çok oy kayar.milliyetçi partiyiz diye takılıp ümmetçi bir parti olan MHP bile meclise girebiliyorsa pamukoğlu gibi bir vatanseverin partisi hayli hayli girer.
Mesaj tarihi:
MY ülkücü değil bence, eski ülkücü. Bahçeli ile MHP de başlayan yeni dönemde MHP de kalmak istemememiş bi eleman olması lazım. Bahçeli fiili sokak hareketinden meclise çekti ya olayı, daha yumuşadı yani, MY de buna kızıp parti kurduydu diye hatırlıyorum. Sallıyo da olabilirim ama.
Mesaj tarihi:
Yahu Yzicioglu Mhp den ve Ulku ocaklarindan gelmistir ancak Ummetci anlayisinin agirlik basmasi nedeni ile ayrilip kendi partisini kurmustur..

Ulku ocaklarina karsi, Nizami Alem ocaklarini kurmustur..

Gayet fetocanin ulkucu gruptan kopardigi bir yapidir.

Bana wiki ile gelme ben cigerini bilirim bu islerin..

Ulkuculuk degildir temel amaci Ummetciliktir..

Mhp icin her turk musluman degildir, ama onlar Turk dendiginde mutlak musluman bir anlam tasidigina inanir. vs.
  • Yeni Oluştur...