paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Selam, İz? Yooo, herhangi birşey bıraktığı yok. Öyle birşey olsa cam suyuna da katmazdık ki ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Güzel bir püf nokta (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Cam suyunda antifriz (törkiş) yoksa fıskiye motorunun sigortasını attırıyor :) Tecrübeyle sabittir. Sonra servisten 75 YTL parça 85 YTL işçilik diye fiyat alabilirsiniz. 50 YKR'ye sigorta değiştirip yırtarsınız hehe. Düşündüm de benim arabada olmazsa olmaz hiçbişeyim yok. Ancak Mazot diyebilirim mazot olmazsa olmaz. Mazot varsa başka bişeye ihtiyacım yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Üzerindeki R harfi kabartma dikkatinizi çekerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Selam, Oyma olsa?.. Peki abi sopanın hatırını kıracak değilim(!) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben biber gazı bulunduruyorum arabada. Trafikte en az eforla en çok hasarı o veriyor tecrübelerime göre :D Adam indi arabadan üstüne mi yürüyo? Çık sık yüzüne, ya da hiç inme arabadan aç camı sık git ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Korkmuş ifadeyle arabanın içinde oturup adam haklayacam şimdi korkağı diye gazla gelince pıssst yapmak en güzeli olur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Bugünden itibaren bagaja çanta da ekledim; -Canon eos 400d -EF-S 18-55mm f3,5 -EF 75-300mm f4,5 -EF 24-85mm f3,5 USM -Battery grap -Filter CP Ø55mm -Filter CP Ø67mm -Filter UV Ø55mm -Filter UV Ø67mm -GP şarj cihazı -Canon şarj cihazı -Canon pil (yedek) -Goldphoto tripod YH325C -Goldphoto ballhead 430 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Arabanın plakasını ver bizim hırsızı yollatayım :P Belki laptopumu geri verir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bende adresi soracaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Dağılın len... Kışştttt :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yürüyen stüdyo olmuşsun maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paranın gerçek mesleği deşifre oldu: Paparazzi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Daha çömezim ben :) O sebeple benim set fazla para etmez :D An olur, makina gerekebilir diye taşıyorum yanımda. Şimdiye kadar 5-6 defa iş gördü ama onun harici ev/bagaj arası hammalık yapıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 An olur die bu kadar şey taşınmaz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 An olur diye yanında manzara bile taşıyabilirdi. Buna da şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 paramecium said: Selam, Dağılın len... Kışştttt :P Saygılar. Abi benim sopanın P amblemlisini yaptırıp yolluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Sağolasın... Pek rastlanmıyor böyle düşünceli insanlara artık. Misâl, an olur, bir Opel'i 'sopalarken' çekim yapmam icap eder. Açarım arka koltuğa tripodu, 10s gecikmeli seri çekime alırım makinayı, pat küt sonrası... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar