Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bu olay tam cozemedim ama w3 banlist yukledikten sonra oldu ,sanırsam ozellikle warcraftta karıncalanma dısında ekrandaki karakterlerin bazılarının golgeleri uzayıp ekranı kaplıyor nerdeyse. Masaustune bakim dedim hani ekran kartındanmı, orda herhangi bir karıncalanma yada bir sorun gorunmuyor nedendir nedir? Aynı sorun daha sonra wow'dada belirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bu arada ekran kartının ısınmasından olabilir diye dusunmekteyim lakin az evvel dota oynarken bu gokkusagı gibi ekranda karakterin uzantıları cıktı ve bilgisayar kitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aha, ekran kartın ciddi yük altında kalmış bi sebepten dolayı. ya soğutma sistemiyle ilgili bi problem var ya da sürücülerde bi abukluk var aşırı yükleme yapıyo bunun yanında bi ihtimal de ekran kartı kendi babalara gelmiş olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Driver denemekle basla ise. Her zaman en yeni driver en iyi driver demek degildir, onu da gozonune al :p Mumkunse Google'dan forumlara falan bak, millet en cok hangi release'den memnun diye. Olmazsa RivaTuner, Powerstrip vb. gibi bi program yukleyip sicaklik kayit ozelligini ac oyle gir oyuna, durup dururken mi cozutuyor isinip mi yapiyor gormus olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 saolun bir driverları guncelleyip su programları deniyim ama durduk yere başladı bu olay anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar