Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mum_Chamber said: ama burada bahsedilen karsidakini guzellestirme durumu =) e tabi yani.. karşıdaki çok çirkinse de güzelleştiricem derken alkol komasına girmeyin
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 "kiz dedigin vermeli" siz hangi irktiniz kuzum? bi terbiyenizi toplayin, yoksa fena bozusucaz.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 verir vermez hem kızın bileceği iş dimi huzur yani
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok slycim o kizin bilecegi is biz karisamayiz ama, biz boyle utanmsa pati pette bile boyle kahve agizi muhabbeti yapanlara kiziyoruz. hani kiz ve vermek ayni cumle icinde gectigi anda otomatik olarak geri kalan kelimelerin anlamini yitirmesi, gozukmemesi, duyulmamasi durumu veya bunlarla espri yapmaya calismak falan.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben kız versin demedim :D huzur versin dedim neler olmuş topicte ^^
Öne çıkan mesajlar