Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ona şüphe yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mum_Chamber said: ama burada bahsedilen karsidakini guzellestirme durumu =) e tabi yani.. karşıdaki çok çirkinse de güzelleştiricem derken alkol komasına girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 erken başlamışsınız içmeye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 "kiz dedigin vermeli" siz hangi irktiniz kuzum? bi terbiyenizi toplayin, yoksa fena bozusucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 verir vermez hem kızın bileceği iş dimi huzur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok slycim o kizin bilecegi is biz karisamayiz ama, biz boyle utanmsa pati pette bile boyle kahve agizi muhabbeti yapanlara kiziyoruz. hani kiz ve vermek ayni cumle icinde gectigi anda otomatik olarak geri kalan kelimelerin anlamini yitirmesi, gozukmemesi, duyulmamasi durumu veya bunlarla espri yapmaya calismak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben kız versin demedim :D huzur versin dedim neler olmuş topicte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar