Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Sanatçının Manyağı Olmak !!


bravecik

Öne çıkan mesajlar

Ya niye bilmorum ama Şebnem Ferah' ın manyağı oldum her yerde kadının posterini arıorum bu gün en az 5 - 6 saat şakrılaırnı dinledim ve bıkmadım hala dinliorum.
Noldu bana böyle ya kadının bi konserine gittim o kadar samimi o kadar içten ki :)
Fan oldum çıktım[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ama kadının bi konserine gitti daha onceden de çok severdim de bi anda harbi manyaı oldum kadının ya ama olsun harbi hoş kadın hemde mütevazi en önemlisi :)

Zaten bi poster ini bulamadım. Bulsam Odamda tavana ascam yatarken ona bakcam :) ( manyakmıyım neyim : )[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada tunalı office storeda gidip istediin bi resmi büyüttürebilirsin renkli. ben aynı şeyi lenny kravitz'in cd kapaandaki resimler için yapmıştım :) millet yırtınmıştı nerden buldun bu posterleri diye ;)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende ya hastasıyım o kadının şu an bile onu dinliyorum tüm mp3 leri ve orjin albüleri var hatta geçen gün kadını kırdım yanlışlıkla ağlıcaktım :( ya süper bi kadın konsere falanda gittim sevgilim kıskanıo yani o kadar hayranım :)

hatta şebo mail adresim bile var

www.seboistnet.com süper site fotolar manyak site yenilendi bi aktif olsun fotolar mükemmel[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 Mart 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rica ederim ne demek :) bugün ben sana yarın sen bana ;)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Walla kaç senedir bende hayranıyım.Geçen ay yüzyüze bilem geldik.Daracık Club 33 te.Biraz yakında olsaydım aşkımı böğürcektim ama oradan duymazdı.Ztn böğürenler böğürmüştü.
Bende posterini ariyorum.
Aşığımmmmmmmm.!!!!!!!!!!!!![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...