Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Sanatçının Manyağı Olmak !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya niye bilmorum ama Şebnem Ferah' ın manyağı oldum her yerde kadının posterini arıorum bu gün en az 5 - 6 saat şakrılaırnı dinledim ve bıkmadım hala dinliorum.
Noldu bana böyle ya kadının bi konserine gittim o kadar samimi o kadar içten ki :)
Fan oldum çıktım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ya ama kadının bi konserine gitti daha onceden de çok severdim de bi anda harbi manyaı oldum kadının ya ama olsun harbi hoş kadın hemde mütevazi en önemlisi :)

Zaten bi poster ini bulamadım. Bulsam Odamda tavana ascam yatarken ona bakcam :) ( manyakmıyım neyim : )[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ankarada tunalı office storeda gidip istediin bi resmi büyüttürebilirsin renkli. ben aynı şeyi lenny kravitz'in cd kapaandaki resimler için yapmıştım :) millet yırtınmıştı nerden buldun bu posterleri diye ;)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Mesaj tarihi:
bende ya hastasıyım o kadının şu an bile onu dinliyorum tüm mp3 leri ve orjin albüleri var hatta geçen gün kadını kırdım yanlışlıkla ağlıcaktım :( ya süper bi kadın konsere falanda gittim sevgilim kıskanıo yani o kadar hayranım :)

hatta şebo mail adresim bile var

www.seboistnet.com süper site fotolar manyak site yenilendi bi aktif olsun fotolar mükemmel[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 Mart 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rica ederim ne demek :) bugün ben sana yarın sen bana ;)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Mesaj tarihi:
Walla kaç senedir bende hayranıyım.Geçen ay yüzyüze bilem geldik.Daracık Club 33 te.Biraz yakında olsaydım aşkımı böğürcektim ama oradan duymazdı.Ztn böğürenler böğürmüştü.
Bende posterini ariyorum.
Aşığımmmmmmmm.!!!!!!!!!!!!![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

• Yeni Oluştur...