bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya niye bilmorum ama Şebnem Ferah' ın manyağı oldum her yerde kadının posterini arıorum bu gün en az 5 - 6 saat şakrılaırnı dinledim ve bıkmadım hala dinliorum. Noldu bana böyle ya kadının bi konserine gittim o kadar samimi o kadar içten ki :) Fan oldum çıktım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bende tüm albümleri mp3 leri war :) manyaa olunası bi kadın ztn bende sentenced manyaaım yani nolcak :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya ama kadının bi konserine gitti daha onceden de çok severdim de bi anda harbi manyaı oldum kadının ya ama olsun harbi hoş kadın hemde mütevazi en önemlisi :) Zaten bi poster ini bulamadım. Bulsam Odamda tavana ascam yatarken ona bakcam :) ( manyakmıyım neyim : )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bi resmini al beendiin yada netten bul sonra cemil copy centera git poster olarak onu istediin boyutta bastrt yazıoğlundaki yeri basıo :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Da Ben Ank' da oturuom böhümmmm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hmm o zaman bu tip bi yer araştr kesin wardr. ama özellikle şebo nun posteri yoktur sanmıorm yani çünkü hç görmedim...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ya konser afişi filan gibi bişi olsa da olur sonuçta afişte sadece Şebo oluo genelde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 o zaman konser öncesi ya sağdan soldan yırtçan yada bileti satan bi müzik marketten istcen başka yolu yok bunun :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ehehehe yırtmak en güzeli herhalde :D Aslında Angel's Showlands' e sormak lazımdı o gün aklıma hiç glemedi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 yırtmak güzelde sağlam yırtmak önemli :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 28 Mart 2004 01:12 tarihinde demiş ki: yırtmak güzelde sağlam yırtmak önemli :) O da bi sanat dimi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ahaha yani :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bende jason beckerin manyağı oldum son zamanlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ankarada tunalı office storeda gidip istediin bi resmi büyüttürebilirsin renkli. ben aynı şeyi lenny kravitz'in cd kapaandaki resimler için yapmıştım :) millet yırtınmıştı nerden buldun bu posterleri diye ;)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bende ya hastasıyım o kadının şu an bile onu dinliyorum tüm mp3 leri ve orjin albüleri var hatta geçen gün kadını kırdım yanlışlıkla ağlıcaktım :( ya süper bi kadın konsere falanda gittim sevgilim kıskanıo yani o kadar hayranım :) hatta şebo mail adresim bile var www.seboistnet.com süper site fotolar manyak site yenilendi bi aktif olsun fotolar mükemmel[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 Mart 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bende tüm albümleri olan, ve hepsi orjinal olan tek yerli sanatçı.[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Trojan war ya süpersin çok sağol ya şimdi bakalım en güzel resmini çekip tunalı' ya gidiorummmm :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 rica ederim ne demek :) bugün ben sana yarın sen bana ;)[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bende Emy Lee nin hastasyyim bitiiyorum ona ...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Walla kaç senedir bende hayranıyım.Geçen ay yüzyüze bilem geldik.Daracık Club 33 te.Biraz yakında olsaydım aşkımı böğürcektim ama oradan duymazdı.Ztn böğürenler böğürmüştü. Bende posterini ariyorum. Aşığımmmmmmmm.!!!!!!!!!!!!![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar