Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaldırıma LCD gömdüler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu çıkarmasında değilim de, abi nasıl bi zihniyet ya yere lcd gömmek ?
Nedir yani ?
Salaklığın daniskası afedersiniz ama, geri zekalılık yani.
Adam akıllı bi iş yapsalar tmm, lcd gömeceksen gene göm abi, ama yere değil lan !
Mesaj tarihi:
raider said:
ahaha lan hiç güleceğim yoktu.Beyinsizlik resmen.Of ulan koskoca sehirin söz sahibi insanlarının yaptıklarına bak.

halklar layik olduklari bicimde yonetilirler.
Mesaj tarihi:
Esh said:
raider said:
ahaha lan hiç güleceğim yoktu.Beyinsizlik resmen.Of ulan koskoca sehirin söz sahibi insanlarının yaptıklarına bak.

halklar layik olduklari bicimde yonetilirler.

polemik yaratma!
Mesaj tarihi:
Xærø said:
Belediyenin bu ekranlardan reklam yayını yaparak gelir elde etmeyi amaçladığı belirtilirken, uygulamanın başarılı olması halinde ekran sayısının 100'e çıkarılması planlanıyor.

bütün bu mallığı geçtim ama 100 olayına gerçekten oha!

O parayla neler yapılır lcd'ye gelene kadar! O parayla reklam verme yollarının alası yapılır.
Mesaj tarihi:
şöyle bir laf geldi aklıma
" eğer birisi sizin yaptıklarınıza gülüyor sa siz doğru yoldasınızdır. çakallar onu orada hırsızlara bırakırlar mı? ve öyle salakça birşey yaparlar mı. b

bizim millet topluca meraklı görürsünüz büyük bir çığır açar bu reklam işi.
Mesaj tarihi:
böyle her tarafa lcd konsa. her lcd de başka bi mekanı gösterse şehrin dier ucunda falan böyle. teknolojik totaliter rejim ayağı. heyecanlı olabilir.
Mesaj tarihi:
Haha ben gördüm bunu yau çok salak bişi. Kimsede reklam vermez ona diyolardı orda. Baya para istiyolarmış oraya reklam koymak için. Sivas'tada malum pek büyük firma/şirket yok. Zarar eder diyolar belediye. Zaten çok gereksiz bişey hele Sivas gibi bi yerde.
  • Yeni Oluştur...