Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 1 arkadaş kapağı açıkken yere düşürmüş bnm zippoyu,kapağı tam kapanmıyor hafif kapak geride sinir bozucu bişi,uzun zamandır yatmakta yaptırmaya üşendim hep,şmdi diyorum ki Nişantaşı civarlarında yada en kötü avrupa yakasında bildiğiniz bir yerler var mı tamir ettirebileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 up lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 zippo satan büyük iyi bi yere git derdini anlat en olmadı. o ömür boyu garanti şeyi yalan değil heryerde işe yarıyo ama kullanıcı hatasına bişiy yapmıyolar sanırım. git yinede sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ben buna cevap yazdım sanıyodumda yazmamışım demek ki. benim zippoda da aynı sorun vardı taksimde yolda gaz satan bi amcadan gaz doldurturken dedi burası yamulmuş düzeltim mi? düzelt dedim aradan pim gibi bişey çıkarttı bişeyler yaptı düzeltti cillop gibi oldu. kısacası bu amcalar bile halledebiliyor hatta izledigim kadarıyla ben bile yaparmışım. orjinal tamircisi var mı orasını bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 eminönü ptt'nin orda baya sağlam zippo tamir eden adamlar var sıra sıra okula yakın diye oraya götürüyodm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bu arada zipponun dış aksamı garanti kapsamına girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nısantası cıvarındakıler bozulunca yenısnı alıyo o yzuden o tarafta yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 teşekkürler yardımlar için şu eminönünü bir deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar