karpuz Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 yani şu ana kadar yaptığım konuşmalar ne kadar tutmuş diye öğrenmek istiyorum... kesin vardır bunun bir yolu... hani sms yollarsın 2222 ye sana yollar falan var mı böyle bişey?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Sesli yanıt sistemi:Son aya ait fatura tutarınızı ve faturanızın son ödeme tarihini 7500'i arayarak sesli yanıt sisteminden veya yazılı mesaj olarak öğrenebilirsiniz. Kısa mesaj: Cep telefonunuzun mesaj bölümüne "FATURA" yazıp 2222'ye kısa mesaj olarak gönderdiğinizde istediğiniz bilginin cep telefonunuza yazılı mesaj olarak gelmesini sağlayabilirsiniz. WAP,GPRS : Turkcell hattınıza ait ödenmemiş faturalarınızın tutarlarını ve son ödeme tarihi bilgilerinizi, WAPCELL ana sayfasından Turkcell Hizmetleri altında yer alan FaturaCell linkine girerek cep telefonunuzdan öğrenebilirsiniz. Web sitesi:İnternet üzerinde www.turkcell.com.tr adresinde, Online İşlem Merkezi 'nden Süperşifrenizi ve numaranızı yazarak öğrenebilirsiniz. Müşteri Hizmetleri: 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayıp Süperşifrenizi tuşlayarak öğrenebilirisiniz. FaturaCell aboneliği: Eğer fatura tutarlarınızın ve son ödeme tarihlerinin size düzenli olarak SMS yoluyla hatırlatılmasını istiyorsanız cep telefonunuzdan 'ABONE FATURA' yazıp 2222'ye göndermeniz yeterli olacaktır[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
karpuz Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bunları denedim başka yol yok mu?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 normal ev telefonundan 163 ü çevirip önce 2 basıp sonrada 10 haneli telefon numaranı gireibilirsin,ama hep borcu yoktur diyo sanırım :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Guncel 2222 veya 5001 e gönder.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
karpuz Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 dalga geçiyodum bunları denedim falan derken :P saolun[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ay şakacı seni...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar