hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 saçmalamayın arkadaşlar ne iç savaşı bizim insanımızın geçmişinde kaç tane iç savaş var devlete el kaldırmazlar gelenek gibi bir şey bu sırbistan olaylarını falan izleyip gaza getirmeyin milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ne iç savaşı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 arkada sağlam bir muhalefet olsaydı hiç düşünmeden kapatılırdı bence ama, şimdi kapatsalar meydan yine onlara kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Valla arkadaşlar bunlar son şanslar. Bundan sonra herşey ellerinde olucak . Şuan mesela Baş savcı Sezer'in getirdiği savcıdır. E görev süresi dolunca ne olucak ? Apo gül fetullahcı birini getiricek. A dan Z ye herşeyde böyle olucak. Kapatılırda secim olursa. Bu seçim son şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kapatırsın akpyi Yasağı getirirsin Gülle Tayyibe Sora hemencecük daılır elemanlar.3-5 parti kurarlar alakasız olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Akp kapanmazsa adamın dediği gibi tamamen devleti ele geçircekler bize topladığımız armutları onlara mı yedirecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 suikast şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Saat 16:59... Allah sonumuzu hayretsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 senin poponun sag lobuyla sol lobu arasinda cikar nasil bir urunsun sen ya Snefru said: iç savaş çıkabilir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Haydi hayırlısı ne ise o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kapatılsın, erken seçim olsun. bu seferde şener 47 oy alsın. ne farketti?.. "yeterince ılık olmamış.. biraz daha ateşte dursun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Terbiyeyi bozmayalım matama ben desteklediğimden yazmıyorum böyle birşey olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 chesterfield said: suikast şart. noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bozduk gitti ba kafayıda bozduk zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kapanmazsa kapanmasından daha vahim şeyler olabileceğini düşünüyorum. bidaha akp'yi hiçbişey durduramaz zaten öle bişey olursa. mazlum edebiyatı şampiyonu akp yıllarca kullanır kapatılmazsa bu kozunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 5.10 oldu tık yokmu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 AKP'den nefret ediyorum,fakat kapatılmalarına karşıyım.Kapatılacak bir şey yapmadılar.Ha,kapatılırlarsa sevinirim,'Schadenfreude' diye bir kelime var Almanca'da,hislerimi özetliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yaptıkları yapacaklarının garantisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 raw power said: AKP'den nefret ediyorum,fakat kapatılmalarına karşıyım.Kapatılacak bir şey yapmadılar.Ha,kapatılırlarsa sevinirim,'Schadenfreude' diye bir kelime var Almanca'da,hislerimi özetliyor. AKP'den nefret ediyorum. AKP'nin kapatılmasına karşıyım. AKP kapatılacak bir şey yapmadı. AKP kapatılırsa sevinirim. Schadenfreude, burdaki 4 cümleyi nasıl anlatıyor merak ettim hakkaten, nasıl bir cümle dizisidir bu :D? Ayrıca Habertürk'te şimdi gördüm: AKP'DEN YENİ KARAR AKP YÖNETİMİ MİLLETVEKİLLERİNE KONUŞMA YASAĞI GETİRDİ 30.07.2008 17:11 Anayasa Mahkemesi kararını açıklamadan önce AKP'den bir karar geldi. AKP yönetimi milletvekillerine konuşma yasağı getirdi. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kapatılmıcak..fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 raw power said: AKP'den nefret ediyorum,fakat kapatılmalarına karşıyım.Kapatılacak bir şey yapmadılar.Ha,kapatılırlarsa sevinirim,'Schadenfreude' diye bir kelime var Almanca'da,hislerimi özetliyor. halkımızın zihinsel bulanıklığını ifade etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kapatmak yemeyecek malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ölseler üzülmeyeceklerim listesinde en üst sırada Tayyip var valla. Ama öldürmem ya. Ergenekoncu yapmasınlar şimdi beni sfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 nileppezdel said: Kapatmak yemeyecek malesef :( açıklanmadı sanırım dimi bulamadımda ben haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Yok hala açıklayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar