Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapatma Davası kararı açıklanıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçmalamayın arkadaşlar ne iç savaşı

bizim insanımızın geçmişinde kaç tane iç savaş var devlete el kaldırmazlar gelenek gibi bir şey bu sırbistan olaylarını falan izleyip gaza getirmeyin milleti.
Mesaj tarihi:
Valla arkadaşlar bunlar son şanslar. Bundan sonra herşey ellerinde olucak . Şuan mesela Baş savcı Sezer'in getirdiği savcıdır. E görev süresi dolunca ne olucak ? Apo gül fetullahcı birini getiricek. A dan Z ye herşeyde böyle olucak.

Kapatılırda secim olursa. Bu seçim son şans
Mesaj tarihi:
kapanmazsa kapanmasından daha vahim şeyler olabileceğini düşünüyorum. bidaha akp'yi hiçbişey durduramaz zaten öle bişey olursa. mazlum edebiyatı şampiyonu akp yıllarca kullanır kapatılmazsa bu kozunu.
Mesaj tarihi:
AKP'den nefret ediyorum,fakat kapatılmalarına karşıyım.Kapatılacak bir şey yapmadılar.Ha,kapatılırlarsa sevinirim,'Schadenfreude' diye bir kelime var Almanca'da,hislerimi özetliyor.
Mesaj tarihi:
raw power said:
AKP'den nefret ediyorum,fakat kapatılmalarına karşıyım.Kapatılacak bir şey yapmadılar.Ha,kapatılırlarsa sevinirim,'Schadenfreude' diye bir kelime var Almanca'da,hislerimi özetliyor.

AKP'den nefret ediyorum.
AKP'nin kapatılmasına karşıyım.
AKP kapatılacak bir şey yapmadı.
AKP kapatılırsa sevinirim.

Schadenfreude, burdaki 4 cümleyi nasıl anlatıyor merak ettim hakkaten, nasıl bir cümle dizisidir bu :D?

Ayrıca Habertürk'te şimdi gördüm:

AKP'DEN YENİ KARAR
AKP YÖNETİMİ MİLLETVEKİLLERİNE KONUŞMA YASAĞI GETİRDİ

30.07.2008 17:11
Anayasa Mahkemesi kararını açıklamadan önce AKP'den bir karar geldi. AKP yönetimi milletvekillerine konuşma yasağı getirdi.

kaynak
Mesaj tarihi:
raw power said:

halkımızın zihinsel bulanıklığını ifade etmiş.
  • Yeni Oluştur...