Syn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 toshiba alcaksan ayrıyetten laptop soğutucusu(hani bu laptopun altına koyulanlardan) almayı unutma onsuz wow max. 1 saat dayanıyor toshiba da. sonrasında kendi kendini kapatıyor laptop overheat yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 erdal acar cons acer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 toşiba alma diyosunuz yani? hp alacem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 olm oyun oynanan laptop her zaman dert olur merak etme. malzeme kalitesine bakar aslında ama, özellikle ince tasarımlıysa ama oyuna yatkın donanımı varsa ısınma illa ki olacak. soğutma düzeneğinin iyi tasarlanmış olması en büyük etken sorun çıkarıp çıkarmamasında. Sonuç olarak ikisi de on numara laptoplar. Ama işte dediğim gibi HP'yi bizzat denedim ses kalitesi acaip, ki bu laptoplarda pek olmayan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 indirim varmış bide 1999 dan 1399 a düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 HP de uzun zamandır ciddi problemler vardı bazı modellerde. Kendiliğinden vayrlısı falan kapanıp bi daha açılmıyormuş, ekranla anakartla ilgili problemleri varmış. O zamandan beri bulaşmıyorum HP ye. Toşiba veya Acer al, Acer in özellikleri daha iyi. Sesi de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 laptop Cons said: wow oynayacam full grafikte. ne aliyim? Cons said: ikibinytl ye kadar LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 2000 YTL'ye lapbaş alirsin anca Orcun'cum, full grafikte WoW oynaticak. edit: ben olsam 1999 dolarlik modelini alirdim: http://www.apple.com/macbookpro/ , ki alicam 19 gun sonra hayirlisiyla. MacOS'ta calisiyor WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sie sen ne anlarsın git cookie sil app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tipi olmayan laptoptan nefret ediyorum. Acer da yeterince anti-karizmatik kasalariyla goz doldurmaya devam ediyor. Ha fiyati cok iyi ozelliklerine gore, orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ya yapmayın Alla'sen. Aynı paraya bi nesil önceki işlemciyi alıcan HP'de, kasası da oldukça dandik gözüküyor bence. Toşiba da da sırf HD DVD ye para veriyorsun, HD DVD bitmiş bi teknoloji zaten, vatan elindekileri kakalamaya kasıyo belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 tasarımcıya para vermiyo o yüzden ucuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 roket adam said: Ya yapmayın Alla'sen. Aynı paraya bi nesil önceki işlemciyi alıcan HP'de, kasası da oldukça dandik gözüküyor bence. Toşiba da da sırf HD DVD ye para veriyorsun, HD DVD bitmiş bi teknoloji zaten, vatan elindekileri kakalamaya kasıyo belli. yannız incelememiştim bileşenlerini :) hd-dvd varsa işe yaramaz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 centrino 2 yi beklemeyen de camdan atlasin bi zahmet. Centrino 2 cpu lari: T9600 6mb T9400 6mb P9500 6mb P8600 3mb P8400 3mb alayi 1066 FSB de cali$iyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ne zaman çıkcak bunlar? bi de çok pahalı olmaz mı ilk çıktığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bekle mi diyon aga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bekle, cikan pahli olsa bile, mevcutlar ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 apple yerıne bunu almıyanı dovuyolarki ki sana buda yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS4710PLUS yarın bunu alıcam ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 darq o lağtopta mario oynarsın intel ekran kartıynan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben bunla wow oynuyodum * Intel Pentium M 1.5Ghz Processor * 256MB PC2700 DDR Memory (2GB Maximum) * 20GB 4,200 RPM Hard Drive with Active Protection System * Modular 24x CD-RW Combo Optical Drive * 14.1" XGA LCD Display and Intel Extreme Integrated Graphics with 64MB Shared Memory * SoundMAX AC'97 Audio * v.92 56Kbps Modem, 10/100 Ethernet and 802.11b/g Wireless * Two USB 2.0 Ports and One Type II PC Card Slot * 12.4" x 10.2" x 1.4" @ 5.7 lbs. * Windows XP Professional OS and IBM Access Productivity Software Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sen onla boot screen'e yetebilmece oynarsin haci. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abartmayın. o beğenmediğiniz ekran kartıyla en azından GTA:SA, NFS:MW falan oynanıyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abi sen onun ustune TI 89 hesap makinesi alsan bile upgrade olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 elesso said: darq o lağtopta mario oynarsın intel ekran kartıynan fm falan oynasam yeter ben wowu x600 64mb ekran kartıyla delicesine hardcore oynadım 1yıl öncesine kadar. grafikleri fullemek mantıklı gelmiyo zaten mmolarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar