ghost123 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Beyler ben daha yani başladım bu scripleri yükledikten sonra nerenini içine atıyoz shpere dosyasının içine atıyorsak nasıl çalıştıracaz yardımda bulunuırsanız çok sevinirim saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewen Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 sevgi ve saygılı gunler dılıyorum. Bak arkadasım senın aldıgın o scriptşrti sphere/script bolumunun içine at daha sonra consolu ac ve kısacası r enter r enter yap olur bıteer ıste bu kadar kolay[hline]Ulaşmak Istediğiniz Yıldız Asla O Kadar Uzak Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost123 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 okwy saolda ben şimdi runebok scribı indirdim sphere dosyasının içine koydum ama nasıl çalıştırcam severa nasılk runeboku koyacam ?yardımların için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewen Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Bak arkadasım scp dosyasının ıcıne yukledıgın scp yı ac orda [ITEMDEF i_book_rune gıbı vs yazar onu oyuna gır ve ornek .add i_book_rune dıye yaz oke[hline]Ulaşmak Istediğiniz Yıldız Asla O Kadar Uzak Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost123 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 saol arkadaş acaba ıcq dan konuşabilirmiyiz yardımlarına ihtiyacım olacakta benim ıcq numaram 166844048 eğer gelirsen sevinirim takrar saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neteryil Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 hmm su an makınamda ıcq yok ama daha sonra bana ulasabılırsın bana ozel den ıcq nu yazarsan yardımcı olmaya calısırım.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil :tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost123 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 zaten yukarıda yazdım acaba şu anda konuşabilceğimiz bi yer varmı çünkü acayip yardıma ihtiyacım var daha çok yeniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neteryil Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 arkadasım su an burdan baska yerde gorusemeyız bursıda uygun olmuyor bı sen bı ben msj ama bana ıcq at ozelden yerdımcı olmaya calısırım:tebrikz:[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar