Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ben daha yani başladım bu scripleri yükledikten sonra nerenini içine atıyoz shpere dosyasının içine atıyorsak nasıl çalıştıracaz yardımda bulunuırsanız çok sevinirim saygılarımla
Mesaj tarihi:
sevgi ve saygılı gunler dılıyorum.
Bak arkadasım senın aldıgın o scriptşrti sphere/script bolumunun içine at daha sonra consolu ac ve kısacası r enter r enter yap olur bıteer ıste bu kadar kolay[hline]Ulaşmak Istediğiniz Yıldız Asla O Kadar Uzak Değil
Mesaj tarihi:
okwy saolda ben şimdi runebok scribı indirdim sphere dosyasının içine koydum ama nasıl çalıştırcam severa nasılk runeboku koyacam ?yardımların için saol
Mesaj tarihi:
Bak arkadasım scp dosyasının ıcıne yukledıgın scp yı ac orda
[ITEMDEF i_book_rune gıbı vs yazar onu oyuna gır ve
ornek .add i_book_rune dıye yaz oke[hline]Ulaşmak Istediğiniz Yıldız Asla O Kadar Uzak Değil
Mesaj tarihi:
hmm su an makınamda ıcq yok ama daha sonra bana ulasabılırsın bana ozel den ıcq nu yazarsan yardımcı olmaya calısırım.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil :tebrikz

Mesaj tarihi:
arkadasım su an burdan baska yerde gorusemeyız bursıda uygun olmuyor bı sen bı ben msj ama bana ıcq at ozelden yerdımcı olmaya calısırım:tebrikz:[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil

• Yeni Oluştur...