ghost123 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Beyler ben daha yani başladım bu scripleri yükledikten sonra nerenini içine atıyoz shpere dosyasının içine atıyorsak nasıl çalıştıracaz yardımda bulunuırsanız çok sevinirim saygılarımla
Stewen Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 sevgi ve saygılı gunler dılıyorum. Bak arkadasım senın aldıgın o scriptşrti sphere/script bolumunun içine at daha sonra consolu ac ve kısacası r enter r enter yap olur bıteer ıste bu kadar kolay[hline]Ulaşmak Istediğiniz Yıldız Asla O Kadar Uzak Değil
ghost123 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 okwy saolda ben şimdi runebok scribı indirdim sphere dosyasının içine koydum ama nasıl çalıştırcam severa nasılk runeboku koyacam ?yardımların için saol
Stewen Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Bak arkadasım scp dosyasının ıcıne yukledıgın scp yı ac orda [ITEMDEF i_book_rune gıbı vs yazar onu oyuna gır ve ornek .add i_book_rune dıye yaz oke[hline]Ulaşmak Istediğiniz Yıldız Asla O Kadar Uzak Değil
ghost123 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 saol arkadaş acaba ıcq dan konuşabilirmiyiz yardımlarına ihtiyacım olacakta benim ıcq numaram 166844048 eğer gelirsen sevinirim takrar saol
Neteryil Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 hmm su an makınamda ıcq yok ama daha sonra bana ulasabılırsın bana ozel den ıcq nu yazarsan yardımcı olmaya calısırım.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil :tebrikz
ghost123 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 zaten yukarıda yazdım acaba şu anda konuşabilceğimiz bi yer varmı çünkü acayip yardıma ihtiyacım var daha çok yeniyim
Neteryil Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 arkadasım su an burdan baska yerde gorusemeyız bursıda uygun olmuyor bı sen bı ben msj ama bana ıcq at ozelden yerdımcı olmaya calısırım:tebrikz:[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil
Öne çıkan mesajlar