Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mitsubishi Lancer Sport Sedan

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

lancer gibi bi araba alip sakin neon falan takma altina, apachi tuninge hayir!1!1!11

aldigim arabayi hafiften yaparim oyle gezerim diyosan yeni cikmis modellerden uzak dur zira yeni cikan araba icin parca bulmakta cok cok zorlanirsin ustune esek yukuyle para isterler.

onun disinda gayet hos bi arac, kanli canli gordum. su an piyasada bu fiyatlara alinabilcek en guzel sedan.

edit: guzelden kastim sekil olarak, kasima kadar beklerim diyosan insignia guzel bi alternatif olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Alfa 159 al en guzel sedan o =) sole 3.2 v6 4x4 ohh miss gibi. Biraz pahali ama :P

Saka bi yana,

Mitsubishi servisine guveniyorsan,
Tarzi tipi senin hosuna gidiyorsa
Fiyati uygun ve ikinci el deger kaybi seni rahatsiz etmiyorsa.
Apaci modifeyeye bulasmicaksan :P (ne alakaysa)

Cok ideal bi araba bence.

ole honda monda surusune bereket, gerci bi olayi varki o kadar insan tercih ediyor diyede dusunebilirsin.

Mesela ben hic kendime sormamistim " niye alfa az var" diye. Patladi =)

Iyi bi arastirma sonucu begeniyorsan
Fiyat karsilastirmasi sonucu vs. vs.

Al gitsin. =)
Sosyal ağlarda paylaş

rApbOyZ said:
Quibble said:
bu 13-14 milyarlik mustangler temiz degil tabi dimi ?

temizse aglarim..

çalışır durumda dostum temiz sayılır cürük degil yani ahırda yatan cinsten hiç degil

13-14 bin YTLye popüler olmayan kasalarda Mustang alınabilir (öyle 66-68 falan yalan oluyor). Yalnız gidip gördüğüm kadarıyla o fiyattaki arabalar gerçekten sadece "yürür" durumda, iyice elden geçirilmesi lazım, ki Rapboyz'un dediği gibi 10-15 de üstüne sen koyacaksın.

Bir de bu fiyata toparladığın arabanın "Hangi çılgın benzin masrafımı karşılayacakmış, şaşarım" felsefesi var. Günlük kullanımı unutun zaten, genelde Amerikancıların ikinci bir arabaları daha vardır, cicilerini ancak haftasonu turlamaya çıkartırlar. Diğer türlü bu ülkedeki benzin fiyatıyla zor o işler.

LPG taktırılmış Amerikan'a da acırım. Ha yok mu var, benim inatçı bir arkadaşım Impala alıp LPG taktırmıştı "öğrenci adamım lan ben" diye. 0-30 km hızlanması 4 gün sürüyor :P

İş Amerikan'a gelecekse onlar hobi arabaları, günlük kullanıma gelmez, hiç uğraşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

impala fln cok şeker arabalar ama klasik olmucak tabiki pimp my ride tarzı yapıcaksın benzine paran varsa normal kullan yoksada haftasonu tarzı dedigin gibi amp ve subları döşicen o geniş bagaja krom set falan filan zaten hidrolik amortisörlere bitiorum zıplatırsın arabayı arada durdurup :=) yani bi ferrariye bakan ile impalaya bakanın surat ifadesi aynı olur diyebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:

bundan mi ?

*kacar*

Ay aman bir fena oldum... Bu işe dökecek param olsa alacağım araba bu benim, 70 Chevelle SS, siyah veya metalik mavi.

Impala alırsan o zıplatma zoziği epey ilginç, bahsettiğim öğrenci arkadaş pisliğine Bağdat Caddesine getirip millet çıstak çıstak yırtınırken Jungle Boogie açıp arabayı hoplatmaya başlıyordu :)

Neyse sen Lancer al iyidir :D Bu işlerin sonu yok çünkü girdin mi bir kere, para lazım epey.
Sosyal ağlarda paylaş

cocacola said:
EVO X kullandım ve lancerin bu modelini kullandım ikiside muhteşem gidior. ve aksesuar olarak olsun yer bakımından olsun gayet rahatlar. hiç düşünmeden alırdm senin yerinde olsam. çünkü o fiyata böylesi güzel bi araba (mitsubishi motor kendini kanıtlamş bir firma) alamazsın.
gaz oldum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...