Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mitsubishi Lancer Sport Sedan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

35,000-40,000 YTL aralığında bir fiyatı var.
Dış tasarımı çok hoşuma gitti, araç 110bg 1.5 motor,
içide şimdi kullandığım 2002 peugeot 206'dan sonra ciddi bir upgrade. mp3 cd çalar, yağmur sensorlü silecekler, 4 camda elektrikli vb..

Sormak istediğim, benim çok hoşuma gittide bu araca bu para verilir mi ? Alternatif maliyeti yüksek midir ?

bu arada aracımız bu ;
Sport Sedan

Mesaj tarihi:
Selam,

Önü güzel beee...

Bildiğim kadarıyla motor yazılımını Mitsubishi markası altında kendisi geliştiren bir marka. Bosch veya benzer ürünleri kullanmıyor, hâlâ öyledir sanırım.

Saygılar.
Mesaj tarihi:

Arkasına şundan takınca toparlıyor sanki

birde bıktım küçük arabadan, sedan kasa istiyorum. O yüzden 308,3.10,A3,c3-4 gibi modelleri eleyince fazla bir şeçenek kalmıyor gibin.

@paramecium al mı diyorsun yani :)

Mesaj tarihi:
fena degil jantlarla oynama yaparsan daha iyi bi tipi olur drift araçları gibi , ses sistemi icinde rockfordla anlaşmışlar saglam markadır 650 watt lık bi sistem var beni pek tatmin etmez ama ses kalitelidir. subwooferi yok o köti =)) fiyatı uygunsa sana al piyasada fazla yok
Mesaj tarihi:
Cafein said:
Tipi spor :)

Bunun 2. eli satar mı ki? (Tamam ben de Volvo kullanıyorum ama...)

2. eli muhtemelen zayıf, onu tahmin ediyorum zaten ama çokta sorun değil çünkü alınca uzun süre kullanıyorum.

Diğer sedan kasalardan Saab 9.3 seviyorum ama fazla aşıyor beni.

1.4, 1.5 motor araba alıp sonra onun modifiyesine para harcamayı aslında mantıklı bulmuyorum ama jantlara ve ses sistemine dokunabilirim bu defa.

Birde lacivert olanını sevdim ama direk impreza çakması gibi görüncek.
Mesaj tarihi:
2. elini dert etmiyorsan arabanın kendine has bir havası var, yolda pek olmadığından dikkat çeker.

Başka ne renkleri var? Bu resimlerdeki kırmızısı da iddialı, "Evo çakması" demeyin de :P Varsa az koyu metalik gri gibi bir renk de bence bu alete yakışır(şimşek grisi falan diyorlar ya o ayarda füme gibi koyu değil), arabanın renginden az daha açık metalik jant takarsın cidden iddialı olur.
Mesaj tarihi:
Şimşek grisi diil, şimşek mavisi var benim lacivert dediğim. Onun dışında Kum Beji, Kaya Grisi var ama ben beğenmedim pek siteden bakınca. Gerçi gidip çıplak gözle bakınca değişebilir.

rApbOyZ sana kesin danışırım arabayı alınca bu modifiye konularını =)
Yalnız ben çukur, tümsek dinlemem biraz bam güm kullanırım arabayı. 19" jant takınca heralde sakat olur ^^
Blow off'a kısaca bir baktım google'dan, vites aralarında ses çıkartan birşey. Pıssst pısssst ses çıkarıyor bazı arabalar o geldi aklıma, sempatik birşey :) Ama sahtesi ne, varsa gerçeğini takalım =)
Mesaj tarihi:
arabada turbo warsa takarsın blowoff orjinal 300 dolara fln yoksada 100 dolara gider alırısn 4 tane hoparloru var arabaya monte ediyorlar debrıyaj yada gaza her köklediginde pısst diye ses atar debrijaya takıyolar genellıkle onu ama geri geri geldiginde flnda basıyosun tabi ozamanda blowluyo millet çakma oldugunu anlıyo en iyisi gaza monte etmek hızlı giderken atar en azından dogru renk seçimi ve ses tesisatını iyi yaparsan arabanın albenisi artar zaten

saglam bi setle bakan dönüp bidaha bakar zaten bagajı subwoofer ve anfilerle kapatcagın için senin blowoff sesi degilde bass sesi 300 metre öteden duyulur hayatım dß ölcümleriyle geçti :D arkayada yazarsın itinayla böbrek taşı dökülür diye bi nevi çakma evo olur sana :D
Mesaj tarihi:
rApbOyZ said:
4 tane siyah 19 luk momo jant siyah film cam sahte bi blow off alt tarafa 2 neon ince yanaklı lastik bagaja 2 subwoofer gayet yeterli olur

Anahtarı Xzibit ten alalım plz
Mesaj tarihi:
bütçen nekadar bilmiyorum ama lancer alacagına daha iyi şeylerde bulabilirsin =) klasik seviyorsan mustang al 72 model 13 14 milyar falan 10 milyarda masraf yapsan ona cok iyi bişi çıkar ortaya 22 lik jant bile basarsın acayip havan olur :D
  • Yeni Oluştur...