Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Eskiden kalma bir klip arşivim var. Onu güncellemek istiyourum. Eskiden müzik kliplerini eMule ile çekerdim. Açıkcası eMule artık biraz battı. Ne yapmalı ey ahali? İnternetten nası klip çekecez? youtube ve türevleri çıktığından beri şey kadar çözünürlüklü video kliplerine kaldık. Torrent'te 50mblik klip videoları olmuyor çok küçük diye heralde kimse torrette paylaşmaya kasmıyor. Ya da benim bilmediğim bir tracker mı var? Hepsini geçtim ingilizce müzik klibi ne demek yau? Aratacam aratamıyom. Mesela dizi için tv show diyor gavurlar da müzik klibi için ne diyorlar? Çok merak ediyorum wallaha hiç rastlamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 (music) video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Çok genel işte. Çoğu torrent sitesi video kategorisi altında movie bulunduruyor. Yani filmleri müzik kliplerinden ayıramıyoruz. Music video'dan da adam gibi bi sonuç alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 başka adı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ema diyorsa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar