Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Zoom USB ADSL Modem var, 5510A. Driverları en son XP için çıkmış, Vista için bulunamıyor. Vista bunu bir "USB ADSL Modem" olarak görüyor ama bağlanmayı gerçekleştiremedim daha, var mıdır yolu yöntemi? Modem değiştirmek istemiyorum, zorunlu kalmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Tam aradığın çözüm burda. Zamanında epey canımı sıkmıştı benim de :) http://www.turkboard.com/vista-da-zoom-5510a-modem-problemi-vt115716.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aboo, büyüksün Akşam gidip denemem lazım, sorun yoksa, +rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Olmadı bu, abuk bir error veriyor, yükleyemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ah yaaa :) zoomdan uzak durun abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bi de USB olarak bağlamak zorunda mısın? ethernetten bağla sürücü yüklemen gerekmez. (ama önceden yüklediğin sürücülerini kaldır başta. Zoom'un böle ilginç huyları var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Zamanında ne iyisiydi ya :) 8 sene önceden bahsediyorum tabi, ADSL ilk geldiği zamanlardan. Şimdi yeni bir modeme ihtiyaç var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ne zaman en iyisi oldu be :) kaçırmışım huheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 olm bunu ÖMden niye yazdın ki :) Gangren said: Var mı önerebileceğin bir modem? :) Ethernette bağlarım sıkıntı değil tabiki. Ama Zoom'da hiç port açma falan sıkıntım yoktu, benzer bir ürün olursa harika olur. Bir de, Zoom ile bilgisayar açıldığında hiçbir bağlantı yapmama gerek kalmıyordu, otomatik olarak 30 saniye içinde bağlanıyordu. Böyle olmasını istiyorum yeni modemin de :) Son olarak, evde kablo sorunu var, biraz düşündüm Wireless mı alayım diye ama MMO oynayan bir insanım, sinyal sıkıntısı falan çekmek istemiyorum. Gel gör ki, ileride bir laptop alabiliriz, o zaman ne olcak :D Varsa önerin, sevinirim :) şimdi Bi airties kablosuz alırsın, kablolu olarak masaüstüne bağlarsın, laptop aldığında da kablosuz da bağlayabilirsin. Bağlantı olayı da ethernetten taktığın zaman gayet kolay, port yönllendirme/açma ise en basit şekilde Airties ile yapılıyo. Arayüzünde direkt profilleri var emül'e göre falan ayarlanıyo vs. vs. Adaptörleri de oldukça kaliteli oluyo. /yannız bi ince adaptör çıkardılar şimdi, bulursan özellikle iri olan adaptörlüsüne bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Model verebilecek misin? Bi dolu Airties var ortalıkta. Oldu olacak gel kur dicem yakında utanmadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 1 ethernet portu 1 USB ve wireless naha aynısının 4 ethernet portlusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar