Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanın kendini kaybetmesi

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

ben cok sinirli bir insanımdır ve acaip cabuk sinirlenirim fakat su ana kadar 1 kere dolaba yumruk attım o da 5 yıl falan onceydi.Bence bu sorunun sebebi sinir degil baska birsey.Ben itiraf ediorm o dolaba yumruk atma olayını hava atmak icin yapmıstım cocukluk iste.Fakat kendine hakim olamayan arkadaslarımda var etrafımda ve gösteriş olsun diye yapmadıklarına eminim.Her insanın farklı olaylara farklı tepkileri olur.Eger bir insanla tartısırken ona tokat ya da yumruk atarsan bu sözlerin bittiği ve o insanı sözlerinle alt edemediğin durumlarda oluyo.Bence o sinir harbi sırasında sakin bir sekilde bekleyip ya da en azından kendine hakim olup sonra kimselerin seni duymadığı gormediği yerlerde kime ya da neye sinirlendiysen bagıra bagıra kufur etmek icinden ne geliyorsa onu soylemek lazım.İnsanı acaip rahatlatıyor.Ben boyle yapıyorum ve cok mutluyum siz de deneyin bence.Olumlu sonuclar alacagınızdan eminim...
Sosyal ağlarda paylaş

benimki tam olarak sinir değil zaten. dediğim gibi çaresizlik anı, ne yapacağını bilememek. çünkü düşünki sakinleştirme çabaları faydasız ve sabah 10.30'da evin içinde kulakları zindan eden içini paramparça eden bir haykırma sesi ve hiç kesilmiyor gittikçe artarak devam ediyor bide bu ses annenden çıkıyor. berbat bi durum kimsenin başına gelmesin umarım.

ayrıca hiçte böyle şeyler yapan biri değilimdir. onun için paylaşma ihtiyacı duydum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin yerinde olsam oturup salak salak aglardım(ki ağladım benzer bir durumda evet itiraf ediyorum) o da baska bir caresizlik oluyor tabi.Dedim ya insanların olaylara tepkileri birbirinden farklı oluyor.Annenin haykırıslarını duymak...bir kere benimde basıma gelmisti insan ne yapcagını sasırıyor canından bir parca kopuyor gibi hissediyorsun o durumda ne yapsan haklısın gercekten çok çok kötü birşey...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...