fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 daha önce nasıl oldu da izlemediğim dediğim bir film bu in the name of the father. tagline ı herşeyi özetliyo zaten aslında: Falsely accused. Wrongly imprisoned. He fought for justice to clear his father's name. ira'nin bir saldırısından dolayı "yanlış" yere suçlanan bir grup gencin hikayesini anlatıyor film. daniel day lewis ve emma thompson dışında çok ünlü oyuncu yok; tanıdık mark sheppard ve pete postlethwaite var ama çok ünlü sayılmazlar. ama d.d.lewis yine yapacağını yapıp öyle bir oyunculuk sergilemiş ki.. bir nevi "pardon", bir nevi "shawshank redemption".. gerçekten çok iyi bir film. kesinlikle izlenmeli herkes tarafından. 9/10 luk bir film direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ayrıca bu film lüks tüketim sayılmaz, zorunlu ihtiyaç, evcil hayvan beslemek gibi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 daniel day lewis galiba oscar almıştı bu filmde bakayım bi imdb'e edit:aday gösterilmiş alamamış,93 yılı sanırım Tom Hanks almıştı. Best Actor in a Leading Role for: My Left Foot: The Story of Christy Brown (1989) ikinci oscarı buymuş,diğeri de geçen sene There Will Be Blood'da işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 çok iyi bi film. daha yeni izledim. herkese öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 daniel day lewisi ilk bu filmde izledim galiba, epik bir insan. my left footta da cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar