fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hayvanın yaşama hakkı>internet
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Recall06 said: Slat said: İnternet gayet de lükstür, dünyanın büyük çoğunluğu açlık sınırında yaşamaktadır ve sen bu insanlara "internet lüks değildir hihihi" dersen ağzını burnunu kırarlar.. Üstelik hem evcil hayvan besleyip hem de muhtaç insanlara yardım edebilirsin.. Nasıl hem içki, sigara içip, geceleri para harcayıp lüks eşya alışverişi yapıp, aynı zamanda fakirlere yardım edebildiğin gibi.. Hem yardım edilecek insan var insan var.. En azından hayvanlara yardım ettiğin zaman arkandan bıçaklanma tehliken olmuyor.. Saolsun eskiden sürünmekten kurtardığımız bir varlık şimdi bize dava açtı, o yüzden her zaman hayvan > insan diyorum.. Sen gercekten cok degisik fikirleri olan birisin.. BIR INSAN HUKUKI HAKKINI KULLANIYORSA BU ONU HAYVANDAN ALTMI KILAR? DAVA ACMAK ASAGILILIK MI? ne bicim mantalite bu.. Internet luks degildir, bence herkezin bedava internet ve bilgisayar kullanma hakki olmasi gerekir bu cagda ama sana bunu anlatamam tabi.. auahah ama yok nabacaz?
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Amerika yaşayıp, Miami'de parti yapalım diyen, ve Amy ile Ashley arasında seçim yapamayan insan gelip Türkiye'de neden hayvan besliyorlar? Yoksullara yardım etsinler diyor. İlginç....
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Recall06 said: Laraken said: recall ağır saçmalıo kaçın. Bence sen gayet at gozlukleri ile dunyaya bakan birisin.. belki bir evcil hayvanin var bu yuzden kendi ustune aldin yazdiklarimi.. Ne kadar hakli oldugumu vicdaninda hissettigin icin, bu kadar saldirganlasiyorsun.. Panter emeller gelmesin demistim.. Fikir olarak hayir diyemez kimse bu yazdiklarima sadece evet biz insanlar CIKARCI VE BENCIL varliklariz diyebilir ancak.. Bu dediklerima karsi cikmak sadece senin vicdanini dahada koreltir.. pantera mell o. panteracı. saçmalıosun arkadaşım. bu kadar.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu kadar aç insan varken neden pantera neden ha
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bu kadar aç insan varken neden sinema!
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Baluu said: Amaç ? Burdan 100 kişi arkana alıp dünyayı mı değiştirmek istiyorsun ? Herkes dedi ki evet haklısın birader, hayvan beslemiyoruz artık. Sonra ? Sanıyor musun milyonlar yardım etmeye başlayacak aça fakire yetime yoksula ? Afrika yıllardır yardım alıyor, sence ufacık bir ilerleme var mı ? Birileri aç kalmadığı sürece, sen yiyecek ekmek bulursun, gezecek para bulursun. Doğanın kanunu, tıpkı geyikleri yiyen kurtlar gibi. Merak etme, zaten türü tükenen hayvanlar için yaptıkları da bir işe yaramıyor, aç fakir insanlara yaptıkları yardımlar da.. Sadece 1 kişi ya da 1 hayvan kurtarıyorsun, milyonların yanında, ufacık bir etkin bile olmuyor. Boş davalar bunlar. Amac birseyi konusmak ama konu acayip gidiyor.. konun ozune inemeye firsat vermedi kimse daha.. Herkezin kedisi kopegi var diye saldirganlasiyor surekli fikir yerine gereksiz DEMOGOJIler yapiyorlar.. Surda adam akilli birisi gelip, evet ya neden acaba biz hepimiz boyle cikarci ve bencil olduk.. Neden cevremize karsi dyarsizlastik ve basimiza gelmeden bazi olaylar anlamiyoruz insanlari.. gibi konusacagina herkez -14 yas cocuk gibi davraniyor..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 en basitinden orasını burasını mıncıklayıp onu sevip ve onun sana yaşamı boyunca gösterdigi sadakatı hic bi insanın yapamıyacagındandır evcil hayvan başka birşeydir fazla beslemedigin cok belli (bkz : 15 yaşında bir köpegim minimum civciv kuş kaplumbaga gibi türler dolu evimde.)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 said: Surda adam akilli birisi gelip, evet ya neden acaba biz hepimiz boyle cikarci ve bencil olduk.. Bunu demeyen adam akıllı değildir! Hepimiz kadın akıllıyız o zaman. Bunca aç insan varken neden araba!
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 televizyon başında "vay karıya bak, kediye yardım ediyon niye insana etmiyon dana" deyip söven insanların savunduğu bişey o. O kedilere yardım etsin, sende insalara yardım et. Herkes bişeyin ucundan tutsun.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Recall06 said: Turkiye topraklari ustunden bu kadar ac cocuk bu kadar evsiz kimseniz insan ve muhtac aile varken.. Insanlarin evlerine villalarina vs, evcil hayvan alip, onlara bir suru para harcamasini,ki 100 milyon 50 milyon bile cok buyuk para Turkiyede bir ogrenci bursu aylik o paralar.. ki cok daha fazlasi harcaniyor cogu zaman.. Hayatinda doktor gormemis bebeklerimiz cocuklarimiz varken, nasilda asilari ve veteriner kontrolleri icin dunyanin parasini oduyorlar.. Komur yardimi alip oyunu satan insanlara laf ettigimiz kadar, cevremizde bu kadar ac ve yardima muhtac COCUK varken evcil hayvan beslemeyi savunan kisilere neden laf etmiyoruz. Lutfen panter emel gibi gelip saldirmayin, fikir olarak karsi cikabileceginiz birsey varsa onu soyleyin.. Çünkü sana ne? Fikir olarak karşı çıkmasına gerek yok ki insanların, sana ne yani.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 evcil hayvan besliyorum, çünkü beslenmeleri gerekiyor. insanlar çalışarak bir yerlere varabilir, limon satarak geçinen köpek görmedim hiç.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yalnız varya Limon satan köpekten çok güzel mizah dergisine kapak olur.
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Allah cezamızı versin ne pis insanlarmışız be
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ahahah topic in tamamını okumadan yazmıştım üsttekini. okudum şimdi, ve rahatlıkla şunu söyleyebilirim; insanları sevmiyorum, köpekleri seviyorum. bu yüzden köpekleri beslemek için onlarca sebebim var. hiçbir köpek bana gelip de "internet lüks değil len, doğal ihtiyaç" demedi. hiçbir köpek bana ayrıca gelip de "hoop arkadaşım viski içme, bak hiç içiyoz mu biz" demedi. gerçi hiç bi köpek hiçbişey demedi ama olsun. bu arada insanların vicdanını sorgulamak sana mı kaldı ? kusura bakma da sen kimsin ? insanların iyiliklerini yönlendirmek nedir yahu ? "arkadaşım köpeğe yardım edersen 3 sevap, insana yarımd edersen 10 sevap, sen en iyisi köpeğe 50 ytl harcayıp 3 sevap kazanacağına insana 50 ytl ile 10 sevap al, hem fiyat/performans daha iyi" resmen senin mantık. insanlar, birine yardım ederken dahi bunu kendi egoları için yaparlar. içlerinden geldikleri için. "ulan zaten birine yardım edecez" diye değil yani.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben sokak hayvanlarina barinak kurulup bakilmasin demedim. Ben EVCIL HAYVAN pazarinin neden bir MEDENIYET ve INSANLIK ABBIDESI gibi algilandigi hakkinda elestirdim.. Zaten Evcil hayvan besleyenler bence dunyadaki EN COK ZARAR VEREN KISIDIR HAYVANLARA.. Halen gelip sanki evcil hayvan beslemek INSANLIGIMIZI YUCELTIYORMUS gibi davranmalarida gercekten cok komik.. Evet arkadasim ADAMSAN gideceksin kazanigin paranin cokda azida olsa, cevrende gordugun insanlara yardim icin vereceksin.. VEYA MEDENI TOPLUMLARDAKI gibi yardim orgutlerinde gonullu calisacaksin.. Once kendi oz elestirinizi yapin.. ve bazi kendi yaptiginiz seylerinde yanlis olabilecegi hakkinda konusma OLGUNLUGUNA ulsamaya calisin..
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hissediyorum... Hissediyorum evet yakin zamanda birisi kozmetik urunlerden de bahsedecek. Sana katilmayan insanlara cahil, akilsiz vs. gibi seyler soverken ne gibi bir tartisma bekliyosun ki? Ha bir de sana katilmayan herkese evcil hayvanin var ondan demissin; nasil bir mantiktir. Insanlar gercekten yanlis dusundugunu daha acik bir sekilde anlatamazlardi bence. Yurtdisina gitme konusunda bireysel hakkini ve secimlerini savunurken bu konuda insanlara secim hakki tanimaman baya komik olmus. Insanlarin desarj olmalari gerek ki evcil hayvan insanlari rahatlatir oldukca. Bu diger luks ihtiyaclar icin de gecerli. Kimi 10 saat uyku uyur, bu baskasina gore lukstur; kimi 10 saat oyun oynar; kimi evcil hayvan besler; kimi guzel bir restoranta gidip guzel yemek yemeyi tercih eder ki dedigim gibi bunlar bazi insanlar icin luks, bazi insanlar icin desarj olma yolu oldugundan gereksinimdir.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ssj4songoku said: Yalnız varya Limon satan köpekten çok güzel mizah dergisine kapak olur.bence meclis yapsalar köpeklerden daha iyi olur. gerçi benzerini yapmışalrdı tayyipler alemi, orjinal adam değilmişim. ya da orjinalmişim ilk başta ben düşündüm limon satan köpeği.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ARKADAŞIM SANA NE ALOO? İSTEYEN KAZANDIĞI PARAYLA İSTEDİĞİNİ YAPAR. İSTER KIÇINI SİLER TUVALETTE, İSTER SİGARASINI YAKAR, SEN KİM OLUYORSUN DA YARGILIYORSUN İNSANLARI?
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 fizban said: evcil hayvan besliyorum, çünkü beslenmeleri gerekiyor. insanlar çalışarak bir yerlere varabilir, limon satarak geçinen köpek görmedim hiç. Limon satarak gecinen kopek olmasi gerekmiyor.. CUNKU siz sayin evcil hayvan besleyenler olmasa KIMSE KOPEKLERI TICARI AMACLA ciftlestirmez.. Herkes sanki DOGANIN VAHSI yasamindan koparilmis ve caddelere birakilmis birer ender TUR almis evinede onu koruyormus gibi davraniyor cok garip..
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Senin Caps Lock u evlat edinip besleyesim geldi artık.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Asteroth said: ARKADAŞIM SANA NE ALOO? İSTEYEN KAZANDIĞI PARAYLA İSTEDİĞİNİ YAPAR. İSTER KIÇINI SİLER TUVALETTE, İSTER SİGARASINI YAKAR, SEN KİM OLUYORSUN DA YARGILIYORSUN İNSANLARI?ayıp be ! kıçından banane şimdi. ooof. ne gerek var böyle bir örneğe. ne biliyim de ki ister yırtar de, ister yer parayı de, dansöze yapıştırır de, kıç ne lan. pööf şimdi o paraları adam kıçına sürüp sonra bakkala vermişse biz paraüstü diye almışsak nolacak ?
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Recall'ın ciddi ciddi "Buba" olduğunu düşünmeye başladım :( http://www.youtube.com/watch?v=wG0DfrbM1_U
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 GÜZEL BİR NOKTAYA DEĞİNDİN FİZBAN, NE DESEM BİLEMEDİM. CAPS DE TAKILDI, KAPATAMIYORUM HAY ALLAH.
Öne çıkan mesajlar