Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Besleyen varsa beni de beslesin, karnım aç =/
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aquila said: tinerci yerine al beni besle. konsepte uygun değil gibisin ya=/ tinerciyi alıp evcilleştirmek, birkaç tane de numara öğretmek istiyorum ben.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu lecindary topakta bende olmak istedim.. ve recalla resim hazırladım :
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 burtonesk said: aquila said: tinerci yerine al beni besle. konsepte uygun değil gibisin ya=/ tinerciyi alıp evcilleştirmek, birkaç tane de numara öğretmek istiyorum ben. hmm pki anladim, baska kapiya gidiim bare.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Akhlaur said: Seni rencide falan etmek istemiyorum ama gerçekten çok sıkıldım ve uykum geldi.Hala haksız olduğunu düşünüyorum ama pldukça sabit fikirlisin başa düşüncelere imkan vermiyorsun.O yüzden devam etmeyeceğim.Zaten burdan sonra diyeceklerimde hep tekrar olur ya kendimi yada başkalarının dediklerini tekrarlamak olur.Neyse diyelim. Rencide olmam ben sen rahat ol, benim fikirlerime katilmiyor olman benim yalis oldugumu gostermez ki. O zaman sen daha fasistsiz sadece kendi fikirlerinin dogru olduguna inanan bir toplum arzu ediyorsun. Ben sadece dusuncelerimi konusuyorum, kimsenin benim dusuncelerim ile ayni paralellikte dusunmesini beklemiyorum, Kimsede benim onlarda ayni acida olaylara bakmami beklemesin.. TR de ki sorun iste tam anlami ile bu, insanlar kendi fikirlerinin MUTLAK DOGRU oldugunu saniyor, belkide yanlis.. belkdie dogru.. Ancak karsisindakinin fikrini dinlemek, TAHAMMUL etmek gibi, kazanimlari yok, veya bu konuda konusulmasini istemiyorsa konusmamak yerine terorize etmek gibi, her yas grubuna yayilmis anlamsiz gelismeyi ve derinlesmeyi ve cesitlesmeyi engelleyen dusunce yapisian sahip.
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Nihan bana da konsepte uygun olmadığımı söylemezsen üzerime alınacağım. Topik çok efsanevi olmuş ayrıca, süpersiniz =)
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 maalesef sen de değilsin gris biliyorsun=/ yarın annemi arayacağım evdeki kedileri sokağa atsın, gidip istiklalden şöyle 10 yaşlarında küçücük bir tinerci bulup ankaraya döneceğim. vizyonum genişledi.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Belki o kedileri sokaga atman gerekmiyor, ama o tinerci cocuklari kurtarmak icin birseyler yapabilirsin. Bu senden birsey goturmez.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 o tinerci cocuklarin cogu kendileri evden kacmis falan filan.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: Belki o kedileri sokaga atman gerekmiyor, ama o tinerci cocuklari kurtarmak icin birseyler yapabilirsin. Bu senden birsey goturmez. +1
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Neden evden kacmis acaba hic dusundunmu, o tinerci dedigin COCUK da senin benim kardesim gibi RENKLI BIR DUNYA hak etmiyormu? Onlar icin evcil hayvanlarimiza harcadigimiz zamanin 100/1 ni harcasak cokmu sey yapmis oluruz?
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 evet, pozitif enerji ve hareketle belki vefalarini kazaniriz. Bence de Burto eve almali bir duzune.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: Neden evden kacmis acaba hic dusundunmu, o tinerci dedigin COCUK da senin benim kardesim gibi RENKLI BIR DUNYA hak etmiyormu? Onlar icin evcil hayvanlarimiza harcadigimiz zamanin 100/1 ni harcasak cokmu sey yapmis oluruz? yahu sen aldığın ipodun hesabını verdin mi 25 sayfada kaçırdım mı ben? hala gelip ahkam kesiosun gibi geldi komik duruma düşüon hala?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben diyorumki su andan itibaren cocuk yapimini iptal edelim townhalldan, once sokaktaki cocuklari kurtaralim, onlari bakip besleyelim, sonra resume ederiz yapima.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 idle sokak cocugu kalmamali bence de. en kotu odun toplamali, marketten satip altin aliriz karsiliginda, bu da daha cok teutonic knight basmamiza yarar. Filli pers ordusuna toslasak ta bir cok dusmani yenebiliriz bu teutonic knightlarla.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 haklisin, ekonomi icinde iyi hem, bir kusla iki tas vurmus oluruz.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 evet... daha sonra milli kutuphaneye gidip gerekli upgradeleri basarak Teutonic knightlarimizi elite yapabiliriz. oha tum sorunlarimizi cozduk ki su an? Bir ev hpsi tasiyan pers fillerini de catir catir kesiyormus bu elit birlikler.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fillere karsi bence fare de kullanabiliriz, ya da fistik atariz.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ya da yanan domuz... bayagi ise yariyor, filler korkup kendi kendilerine giriyorlar falan, karli is. ben yatacam cok uykum geldi, sabah bakarim tekrar foruma, recall'in bidahaki gundem konusunu heycanla beklemekteyiz... daha bomba konular istiyoruz ama.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şimdi ilk 5 sayfayı okur gibi yapıp devamına şöyle bir baktım nitekim beni çin ordusu .... okumam 25 sayfa zırvayıda ama bir amacım var ki recall'ın forumdaki tek HUMANİST olmadığını göstermek. bu açıyla yaklaşacağımı bildirmek isterim. türkiyede bu kadar abaza varken neden mastrübasyon?? (bide ciddi yazıcam rakı topiğinde yazma bari recall sarı zeybek falan. türkiyede bu kadar alkol alamayan ayyaş varken neden sarı zeybek? ispirto iç?) ha bide türkiyede bu kadar salak varken neden recall??
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 cubuk cekmisler, kisasi ona cikmis.
Öne çıkan mesajlar