vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 arkadaşlar internetle başım belada.bazı sitelerin videolarını açmıyor.heryolu denedim flash player indirdim en yenisini,java da indirdim yine derdime derman bulamadım.sanırım cookies ayarlarında bir sorun oluyor.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.saygılarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bilgi olarak bir de kullandığın tarayıcıyı yazsaydın ona göre yardımcı olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 evet evet haklısın.ınternet explorer 7.0 kullanıyorum.ayrıca xp home edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 firefox dene. opera dene. ie sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar