KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Şimdiki aşkım,müthiş bir tad kesinlikle alınmalı üstelik sundukları fiyatına göre muazzam 99 model ikinci eline sahibim resmini çekmeye herzamanki gibi üşeniyorum ama böle bişi tek farkı siyah olması birde orjinal jantları,birde teknik verilerini verim size. Marka ALFA ROMEO Model GTV Yılı 1999 Kasa tipi Coupe Silindir hacmi 2.000 cm³(cc) Motor gücü 235 BG (m) Turbo Yakıt Benzin Vites Düz[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 alfa romeo güzel araba.hele o klasik alfa motor sesi cogu arabada yoktur.ama geçenlerde gazetede bi istatistik gözüme çarptı. Alındıktan sonra en çok bozulan ve servis gören araba birinci sırada alfa romeo var. 100 arabadan 47 si ilk 2 yıl içinde servise gidiyormuş.Bu listede bmw ve mercedes 5 ve 6 ile orta sıralarda mazda 3 ile en sağlam arabalar içinde. sorunlu bi araba demek ki alfa[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Hayırlı olsun güle güle kullan... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 walla abimin hastalağından dolayı sürekli bir alfa romeo kullanılması durumu var ailede ve hiçte öyle söylediğin gibi bir bozulma durumu yok,Razor seninde ucuzdan kastın görüntü olarak sanırım ama tabi bu zevk meselesi bence yanılıyorsun.Genel olarak gördüğüm ise ucuz değil aksine fazla göze batıyor olması[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 aynı aracın siyahı abimde var. şahsen, hiç sevmiyorum[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar