orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ya bn oyuna daha yeni basladim az-cok sey biliyorum ama bana daha iyi bilen birilerinin yardımı gerek... ornegin en ii meslekler hangi server daha iyi hangi irk gibi...??? lutfen yardımlarınızı bekliyorum....
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bir uber olmameraklısı daha gelmiş[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ne alaka arkadasim uber olmakla??? sadce sooru sordum?? yardım istedim...
Sin Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 human bos bi euro serveri teras kasi artist meslegi iyidir illa türk dersen eclipse serveri var ama lagli[signature][hline] Xne
revhas Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 server olarak eclipse e gel mutlaka çoğu türk bu serverda. gelince /tell revhas /tell devvo /tell beyaznoc /tell qi-gonn biz sana yardım ederiz... human olmanı tavsiye ederim mesleğini oyunu oynadıkça kendin seçersin...[signature][hline]Revhas of Eclipse PA: R.I.P Imperial Major
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Revhas biz senle coktan tanstik bile hane gecen gun sn bana para werdin hilal de twilek novice scout :) hatirladinmi? e-ih di adim :)
Öne çıkan mesajlar