orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ya bn oyuna daha yeni basladim az-cok sey biliyorum ama bana daha iyi bilen birilerinin yardımı gerek... ornegin en ii meslekler hangi server daha iyi hangi irk gibi...??? lutfen yardımlarınızı bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bir uber olmameraklısı daha gelmiş[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ne alaka arkadasim uber olmakla??? sadce sooru sordum?? yardım istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 human bos bi euro serveri teras kasi artist meslegi iyidir illa türk dersen eclipse serveri var ama lagli[signature][hline] Xne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 server olarak eclipse e gel mutlaka çoğu türk bu serverda. gelince /tell revhas /tell devvo /tell beyaznoc /tell qi-gonn biz sana yardım ederiz... human olmanı tavsiye ederim mesleğini oyunu oynadıkça kendin seçersin...[signature][hline]Revhas of Eclipse PA: R.I.P Imperial Major Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Revhas biz senle coktan tanstik bile hane gecen gun sn bana para werdin hilal de twilek novice scout :) hatirladinmi? e-ih di adim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar