Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

motor arıyorum

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Millet ben motosiklet motoru arıyorum hava-su soğutmalı pek farketmese de benim için, su soğutmalı olsa daha ii olur. 1100 ccyi aşmıycak, torku ve beygiri olabildiğince (yaklaşık 80-100 arası) yüksek olacak... Böyle bişey bulabileceğim bi yer bilen varsa yardımlarını beklerim...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Tür pek önemli deil motosiklet motoru olmalı dediim gibi 1100ccyi aşmıycak falan daha çok touring motosikletinin motoru mantıında olması lazım... torku falan yüksek istiorum. Böyle bi motoru bulabileceim yer var mı 2. el ya da 0?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Motorlardan anlayan bir arkadasima sordum, turkiye de boyle bir seyi bulamaz, yurt disindaki listelere, dergilere bakmasi, takip etmesi lazim dedi.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...