_TaYFo_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Arkadaşlar Ben bir kızı sevmiştim.Hatta onun için şarkı bile bestelemiştim.Bunu da biliyor.Ona açıldım bir kaç ay önce.Beni arkadaşı olarak seviyor ama sevgili olarak bir şey hissetmiyor.Msnde konuşuyoruz ben pek konuşamadığım için eskisi gibi samimi o da bir şey yazmıyor yazdıklarıma cevap veriyor gülüyor ediyor ama arkadaşça.Hatta yakın arkadaş babında.Dershane bittikten sonra sadece 2 kere görüştük.Tam 1 yıl civarı oldu dershane biteli.Ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 unut sonrada neext diye çığır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bandırma mı lan orası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yada dikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 haha yok değil :p http://istanbul.resimleri.tv/displayimage.php?album=2&pos=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ankara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 elesso said: unut sonrada neext diye çığır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 elesso gereken ve en uygun cevabi vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bu da gelir bu da gecer kız seninle olmak istemedigini soylemis sonucta baska kız cıkar karsına elbet unut gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 unut desekte unutamıcan.ama kızla arkadaşlıgını falan kesmelisin.ne msn ne telefon hiç bi şekilde konusma.kızın sana karşı hislerinin degişmesi imkansız yakın.o acı çekmez sen çekersin.o yuzden gözden ırak gönülden ırak taktiğini uygula.görme ve konuşma.bol bol rakı iç.ve yeni aşklara yelken aç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 _TaYFo_ said: Arkadaşlar Ben bir kızı sevmiştim.Hatta onun için şarkı bile bestelemiştim.Ne yapmam gerekiyor? düzgün bir aranjman ve stüdyo kaydı ile yeni bir düzenleme ile yeniden çık karşısına, olay produksiyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Theridone said: Ankara? SDFSFSGDSFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aente said: _TaYFo_ said: Arkadaşlar Ben bir kızı sevmiştim.Hatta onun için şarkı bile bestelemiştim.Ne yapmam gerekiyor? düzgün bir aranjman ve stüdyo kaydı ile yeni bir düzenleme ile yeniden çık karşısına, olay produksiyonda. asdashdkajfdsk menecer lazım mı menecer?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yetemenk said: elesso said: unut sonrada neext diye çığır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 başka şeylerle ilgilen. kızı da, aşkı da meşki de hep beraber kenara koy, konsantrasyonunu değiştir. kendini hayata bırak, bu konuyu kafandan çıkar. böyle yaparsan hayat sana yenilerini getirir, eskileri de kayıp gider hayatından. unutamıcaksın filan diyenleri de salla bi zahmet, şu anda yeteri kadar gençsen 10 sene sonra sokakta görsen tanımazsın :P time is the big healer. inanın öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar