Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onu artık göremiyorum

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar

Ben bir kızı sevmiştim.Hatta onun için şarkı bile bestelemiştim.Bunu da biliyor.Ona açıldım bir kaç ay önce.Beni arkadaşı olarak seviyor ama sevgili olarak bir şey hissetmiyor.Msnde konuşuyoruz ben pek konuşamadığım için eskisi gibi samimi o da bir şey yazmıyor yazdıklarıma cevap veriyor gülüyor ediyor ama arkadaşça.Hatta yakın arkadaş babında.Dershane bittikten sonra sadece 2 kere görüştük.Tam 1 yıl civarı oldu dershane biteli.Ne yapmam gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

unut desekte unutamıcan.ama kızla arkadaşlıgını falan kesmelisin.ne msn ne telefon hiç bi şekilde konusma.kızın sana karşı hislerinin degişmesi imkansız yakın.o acı çekmez sen çekersin.o yuzden gözden ırak gönülden ırak taktiğini uygula.görme ve konuşma.bol bol rakı iç.ve yeni aşklara yelken aç :)
Sosyal ağlarda paylaş

başka şeylerle ilgilen. kızı da, aşkı da meşki de hep beraber kenara koy, konsantrasyonunu değiştir. kendini hayata bırak, bu konuyu kafandan çıkar. böyle yaparsan hayat sana yenilerini getirir, eskileri de kayıp gider hayatından.

unutamıcaksın filan diyenleri de salla bi zahmet, şu anda yeteri kadar gençsen 10 sene sonra sokakta görsen tanımazsın :P

time is the big healer.
inanın öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...