dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ekmek, sen eskidne de boyleydin. pizzayla kandirdin beni yillarca. 3 5 yil daha kandirabilirsin belki ama sonra işe girdigimde dominosu kopegim edicem. o telefonu sarj aletiyle beraber omdeki gecen gonderdigim adrese godnerir misin? soz verdin. orda insanlar da vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 adresi ver ekmek ben götürürüm asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ok flat platformda pizza hamuru açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aa kermit bana yaziyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kermit bu sefer haksızsın hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Yarın ingilizceye gireyim mi? y/n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ekmek var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ekmek, bu işi cozebiliriz. haksizim demene bile gerek yok kermit haksiz olsun bana telefonu ver sen hakli ol bi de pizza soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kız mı kalmadı dünyada sana yazayım lan asjdfasd ben bana haksız olduğumu söylediğin için hesap sormaya gelecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kermit sona yazdığın asdajs bile kurtarmadı bence. özür dile hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben sana var ya, donup bakmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 albüme foto koydum kimse sallamadı buraya mı koysam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dilenecek bişi yokki tanımadığım huyunu suyunu bilmediğim bi insana niye yazayım ama ekmek cim ? hani yolda yürürken karşıdan gelen tanımadığın bi kıza yazmak gibi bişe olsa gerek. yazmadım lan işim olmaz yani bekar olarak iyiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dory said: ben sana var ya, donup bakmam bile. lafı hemen başka yerinden anlayın yahu sizde. bırah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kermit said: dilenecek bişi yokki tanımadığım huyunu suyunu bilmediğim bi insana niye yazayım ama ekmek cim ? hani yolda yürürken karşıdan gelen tanımadığın bi kıza yazmak gibi bişe olsa gerek. yazmadım lan işim olmaz yani bekar olarak iyiyim ben ya hep konu buraya geliyo cok üzülüyorum sevmiyorum dedin neden dedim tanimadiğim adami ne sevcem dedin yaziyosun dedik tanimadigim insana ne yzcam dedin tanissak bittim ben ozman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yukarda aslinda cok süper bi insanim demeye calistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 osmanin konusunu 8 sayfa hit aldirdik ya, hLL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kermit biter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Topikimi kirletmeyin dağılın hüleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ya o değil de 1500 dolar bütcem var midi klavye alcam ne alayım ki m audio iyi midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dory said: kermit said: dilenecek bişi yokki tanımadığım huyunu suyunu bilmediğim bi insana niye yazayım ama ekmek cim ? hani yolda yürürken karşıdan gelen tanımadığın bi kıza yazmak gibi bişe olsa gerek. yazmadım lan işim olmaz yani bekar olarak iyiyim ben ya hep konu buraya geliyo cok üzülüyorum sevmiyorum dedin neden dedim tanimadiğim adami ne sevcem dedin yaziyosun dedik tanimadigim insana ne yzcam dedin tanissak bittim ben ozman. sevmiyorum derken sevilecek neyini gördümki dedim hani benim seni sevmem için bi sebep göster desem yoktur dimi ? hani muhabbetimizde yoktu ha olurmu oluyo arada sırada ajsd herneyse yazıyo deyincede ben sevmem öyle şeyleri yani yazmakmış felan o yüzden dedim bende sende hemen yanlış anladın bak ekmek piçide araya girince tabi değişiyo bu arada osman hit yapacak adam başlı başına bize gerek bile yok asjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ekmek said: kermit biter bence ekmek, bi sonraki karsilasmamizda sana sunlarla gelmeni oneriyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 cons süper bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar