Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

st joseph ten kız tavlamanın 10 yolu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bırakın abi tiki laflarını artık ya büyüyün biraz...
bu önyargı nedir cidden anlamıyorum..

ayrıca sj de kesinlikle küçükleri ezmek gibi bi durum yok.. onları görmüoruz bile çoğu zaman.. bahçeler ayrı..
bizde öle kendini delikanlı , mafya , ağa zanneden adamlar yoktur..

sj nin kızlarına da sadece uzaktan bakabilmiş olan insanların "kaşar" benzetmesine yorumum yok...

ps: benim bahsettiğim kişiler sj klasiklerdir.. yeni gelenleri tanımıyorum fakat bozuk kişilikler olduğu konusunda söylentiler var.. zaten 8 senelik eğitim bozdu kolejleri.. artık küçüklükten eğitim veremiyolar.. ağaç çoktan eğilmiş oluyo yani..
Mesaj tarihi:
ben sj den baya birilerini tanıorum...
aralarında çok iyi arkadaşlarım war iyi insanlar.
ama bu sj de kaşarların olduğu gerçeğini kesinlikle değiştirmez istediin kadar koruyabilirsin sen okulunu eheh.
bu arada ben kadıköy anadoluda okumasam da 2 ay orda yatılı kaldım we ezildim ruhunuzu benimsedim :P
az şamar yemedim zaten. sırtım aşınmıştı zamanında.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
said:
general83, 18 Mart 2003 22:42 tarihinde demiş ki:
eheheh
eski bir atasözü der ki
istanbul erkek lisesi...
gerisi yalan[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin

heheh +1 mi diim ki?[hline]Peheey!
Mesaj tarihi:
ben giderek soğumaya başladım liseden üni yaklaştıkça.. tabi arkadaş cevresi ayrı da bu kız, kaşar, artist tipler falan çok itici geliyor.. hele o tip kızlarla hiç işim olmaz. şımarık, kendini beğenmiş tipler ayrı mevzu. kolej tiplerinin diğerlerine havadan bakması çıldırtır beni.. yazılanları bile okurken bunaldım yani.. aşmak lazım bazı şeyleri.. adama okuduğu okula veya cebindeki paraya göre muamele yapmak nedir ya.. neyse bana göre değil bu topic (sinir ilaçlarım nerde benim heh)..

burda yazan arkadaşlara değil lafım, genel olarak söyledim..[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ
Join my army!

[Bu mesaj Setroth tarafından 19 Mart 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayır abi benim anlamadığım olay ne oluyo şimdi KAL lılar dedi diye SJ liler tikky yada kaşar SJ liler KAL'Lılara ezik diyince tüm bu tipler öle mi oluo geçin bunları beyler ben sizin burda alayınıza lamer desem ben mi lamer lık yapmış olurum yoksa sizler mi lamer sınız mantığı güdün anlarsınız ne demek istediğimi.[hline]Thief of Paticik
Mesaj tarihi:
said:
Tarist_Windveil, 19 Mart 2003 17:12 tarihinde demiş ki:
KARAMURAT tüm bunları bir cümlede yazabilmeyi nasıl başardın ? :)

az ama öz konuşurumj mantığı bir cümlede nede öz konuştum ama dimi cümlenin uzunluğuna aldırma sen :)[hline]Thief of Paticik
Mesaj tarihi:
Valla ben uni.deyim su zaman kadar kapidan kiz kaldirmayi basaramadim ama yazlik ortamindan falan sabaha dogru alkolle beraber gelen cesaret kizlar ve benim icin yeterli yakinligi saglamistir anlamissinizdir....

Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 18 Mart 2003 16:51 tarihinde demiş ki:
Ben ordayım... Selamlaşırız tabi :) Valla ilginç mekan bizim okul.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Querquobad Quane[SnowLords]

Estel bende st. joseph deyim.. ben hazırlığım. sen kaça gidion adın ne ?

bide ikmal sınavı acaip kolaymış exp. ecrite den 1 alan bi kız 80 almış ikmalde.. bu doğrumu? doruysa ikmale kalacam da :D
Mesaj tarihi:
valla 9 dayım ben adım da reha

bu arada ikmal sınavı konusunu bilmiyorum hiç işim düşmedi.. ama kalan da baya oluyo yani[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
  • Yeni Oluştur...