general83 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 eheheh eski bir atasözü der ki istanbul erkek lisesi... gerisi yalan[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Silthanas, 18 Mart 2003 19:50 tarihinde demiş ki: allahin tikisi kimi kesiyo ya..korkmayin olm.. birlikten guc dogar,sistemi degistirmek kolay..yoldas bulmak zor..satmayacak arkadas olmasi lasim.. YAlnız Birey Güçlü Bireydir.. Pepelek Saplar birliği Atasözü :-P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 bırakın abi tiki laflarını artık ya büyüyün biraz... bu önyargı nedir cidden anlamıyorum.. ayrıca sj de kesinlikle küçükleri ezmek gibi bi durum yok.. onları görmüoruz bile çoğu zaman.. bahçeler ayrı.. bizde öle kendini delikanlı , mafya , ağa zanneden adamlar yoktur.. sj nin kızlarına da sadece uzaktan bakabilmiş olan insanların "kaşar" benzetmesine yorumum yok... ps: benim bahsettiğim kişiler sj klasiklerdir.. yeni gelenleri tanımıyorum fakat bozuk kişilikler olduğu konusunda söylentiler var.. zaten 8 senelik eğitim bozdu kolejleri.. artık küçüklükten eğitim veremiyolar.. ağaç çoktan eğilmiş oluyo yani..
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ben sj den baya birilerini tanıorum... aralarında çok iyi arkadaşlarım war iyi insanlar. ama bu sj de kaşarların olduğu gerçeğini kesinlikle değiştirmez istediin kadar koruyabilirsin sen okulunu eheh. bu arada ben kadıköy anadoluda okumasam da 2 ay orda yatılı kaldım we ezildim ruhunuzu benimsedim :P az şamar yemedim zaten. sırtım aşınmıştı zamanında.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Draven Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 hhehe zippolar :P[hline]Can't rain all the time...
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 yok hocam ben farklı bi KAL da okuyorum galiba pardon bu KAL kadıköy anadolu lisesi değil mi ?[hline]http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg
Draven Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 portalak orda kal :P[hline]Can't rain all the time...
Prawler Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 yan okulumdan tanıdığım kızlar var bi kısmı kaşar bi kısmı değil ama çoğu kaşar diyorum Sizin tanıdıklarınız olmayabilir ama bu da gerçeği değiştirmez[hline]Prena Online Community [email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 önyargı değil gerçek![hline]Prena Online Community [email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 hepsini olmasa da tanıyorum dostlarım war arkadaşlarım var azmodai Bi kısmı kaşar bi kısmı değil Ama bazı arkadaşlar tutturmuş kaşar yok falan diyo kendilerini kandırmasınlar o yüzden şeettim[hline]Prena Online Community [email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: Nukem_Verite, 19 Mart 2003 15:31 tarihinde demiş ki: prawa göre sevgili değiştiren herkes kaşar eheh eet ööle? Biriyle çıktın mı evleneceksin ok? Evlenmezsen yaşatma adama bak ya[hline]Prena Online Community [email protected]
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: general83, 18 Mart 2003 22:42 tarihinde demiş ki: eheheh eski bir atasözü der ki istanbul erkek lisesi... gerisi yalan[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin heheh +1 mi diim ki?[hline]Peheey!
Setroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ben giderek soğumaya başladım liseden üni yaklaştıkça.. tabi arkadaş cevresi ayrı da bu kız, kaşar, artist tipler falan çok itici geliyor.. hele o tip kızlarla hiç işim olmaz. şımarık, kendini beğenmiş tipler ayrı mevzu. kolej tiplerinin diğerlerine havadan bakması çıldırtır beni.. yazılanları bile okurken bunaldım yani.. aşmak lazım bazı şeyleri.. adama okuduğu okula veya cebindeki paraya göre muamele yapmak nedir ya.. neyse bana göre değil bu topic (sinir ilaçlarım nerde benim heh).. burda yazan arkadaşlara değil lafım, genel olarak söyledim..[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ Join my army! [Bu mesaj Setroth tarafından 19 Mart 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 jötem illede jötem[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Hayır abi benim anlamadığım olay ne oluyo şimdi KAL lılar dedi diye SJ liler tikky yada kaşar SJ liler KAL'Lılara ezik diyince tüm bu tipler öle mi oluo geçin bunları beyler ben sizin burda alayınıza lamer desem ben mi lamer lık yapmış olurum yoksa sizler mi lamer sınız mantığı güdün anlarsınız ne demek istediğimi.[hline]Thief of Paticik
Tarist Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 KARAMURAT tüm bunları bir cümlede yazabilmeyi nasıl başardın ? :)
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 2,3 hatta belki de 4 cümle var.. tek nokta olması bunu değiştirmez.. *!uyuzdur!!*[hline]Peheey!
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 said: Tarist_Windveil, 19 Mart 2003 17:12 tarihinde demiş ki: KARAMURAT tüm bunları bir cümlede yazabilmeyi nasıl başardın ? :) az ama öz konuşurumj mantığı bir cümlede nede öz konuştum ama dimi cümlenin uzunluğuna aldırma sen :)[hline]Thief of Paticik
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 yonetim lise 1 ve hazırlıkların bahçesiyle 2-3 lerin bahçesini ayırıyor.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Craven Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ablam sjli idi öle tikky falan hatırlamıyorum arkadaşı olaraktan.belkide tikky onların çağında yoktu? hah[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 School And Girls Causes Brain Damage ... hastasıyım bu sözün euah[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Valla ben uni.deyim su zaman kadar kapidan kiz kaldirmayi basaramadim ama yazlik ortamindan falan sabaha dogru alkolle beraber gelen cesaret kizlar ve benim icin yeterli yakinligi saglamistir anlamissinizdir.... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
Siamon Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Estel_Anorien, 18 Mart 2003 16:51 tarihinde demiş ki: Ben ordayım... Selamlaşırız tabi :) Valla ilginç mekan bizim okul.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Estel bende st. joseph deyim.. ben hazırlığım. sen kaça gidion adın ne ? bide ikmal sınavı acaip kolaymış exp. ecrite den 1 alan bi kız 80 almış ikmalde.. bu doğrumu? doruysa ikmale kalacam da :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 St Joseph'li kızların İldeniz'i tavlamasının 10 yolu...[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 valla 9 dayım ben adım da reha bu arada ikmal sınavı konusunu bilmiyorum hiç işim düşmedi.. ama kalan da baya oluyo yani[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Öne çıkan mesajlar