Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

st joseph ten kız tavlamanın 10 yolu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben SJ liyim arkadaşlar!
söyliyim. Mal beyanı gibi olmasın ama.

Buluşmak isteyenlerle buluşalım şahsen fizboz ve arcane üstündeki psikolojik baskılarım devam ediyor buluşma konusunda.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Querquobad Quane[SnowLords]
Mesaj tarihi:
konu almış başını gitmiş..
*!konudan geri kalanları toplamaya ve birleştirmeye çalışır*

ee şey bi yorum yapardım o okuldaki kızlar için de hafif kaba kaçabilir o bakımdan yapmıyorum böyle uluorta[hline]Peheey!
Mesaj tarihi:
Silt kal lı erkek ve sj li erkek mantığına karşıyım. SJ dekilerden de adam gibi adamlar var. Sonuçta eğer gerçekten arkadaşlık varsa 2 milyon ya da 200 milyon problem olmaz Ayrıca zaten SJ li ve KAL lı olarak ayırıma kökünden karşıyım. Hepimiz kardeşız lak lak lak.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Mesaj tarihi:
ayrıca diğer okuldakileri anladık .. kıskanıolar heh

insan kendi okulundaki kızlara kaşar dermi ?
sahiplenir.. bunu da mı biz öretçez alla alla....

sj kimlere kalıyo yazık valla..
Mesaj tarihi:
lol benim çıktığım iki kızda süper güzeldi yani, kaşar falanda değillerdi

tekiyle dalga geçiyordum o ayrı konu..

neyse 3. sj'liye az kaldı, arşiv yapıcam kendime sj'li kızlar ile ilgili ;)[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
Petit anlamca kücük olmakla beraber gizli anlamını sadece Sj liler bilebilir...

Bu arada Estel tessüf ederim daha bu sene geldin yani hemen kızlara kaşar maşar deme bence.
Sadece bu sene ordan burdan gelen bir sürü yeni kişiyle Sj nin deişik bir kimyası oldu.
Mesaj tarihi:
Valla Sj çok garip bi ortam. Ama yinede okulum seviyorum. Her ne kadar busene gelen bizleri yaptığı o anlamsız gerçek sjli olamama hakkındaki konferansla sinirlerimizi alt üst etsede.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Mesaj tarihi:
Bu ortaöğretimdeki sınavın kalkmasıyla biz anca lise için geldik. Dolayısıyla bu faerdun unda içinde bulunduğu grup classicler olarak adlandırılıp her türlü imtiyazdan faydalanıyorlar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Mesaj tarihi:
said:
Tarist_Windveil, 18 Mart 2003 17:10 tarihinde demiş ki:
Ben yan okuldayım(aka KAL)
ben de 8de kapıdayım:)[/] (üşendim:))
[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002

[b]Mübarek Sazan
- given by BabacumMostors
Mesaj tarihi:
Tüm söylediklerimi geri aliyorum arkadaşlar. Bi anki bir sinirle soylenmiş laflardır. Kimse kaşar değildir. Okul süperdir (ciddiyim). Hertaraf kuş çiçek böcek. Okulumu seviyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Mesaj tarihi:
Bizim okulda da war kaşar
ama az var her tipten kız var
Ama ST Joseph in olayı apayrı

Bu arada Silthanas ben kendi karnımı doyuracak parayı zor buluyorum ki bi kızla nası gezip toziim yani..
Anca sağdan soldan borç
Netim de gidicek yakında zaten
[hline]Prena Online Community
[email protected]

[Bu mesaj Prawler tarafından 18 Mart 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en güzel okul üsküdar amerikan gidiosun kimse ez(e)mio seni lise 2 leri dövüosun ağlııp kaçıolar(aka aynı yaştayız)
fransız okulları ayrı bir ekoldür kıskanmayınız benoit daykende sizin okuldakiler şöle böle derlerdi (öyleydiler o ayrı mesele)
kaldakiler abaza ondan[hline]karga
theurgist of The Forsaken

Mesaj tarihi:
ahfizban arkadaşım azizim bizimzamanımızda büyükler "orman" diyerek elimizden kolamızı ssıramızdan yerimizi alırlardı da biz de beklerdik aynı şeyi küçüklere yapalım die :)
8 sene sonunda ne oldu?
okulda futbol oynama oranı düştü be!
8 sene önce ne kadar boş alan bulursak top oynardık be!

yok azizim yok değişiyor zaman...[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
Bikini-Tanga
Mesaj tarihi:
ayrıca benim grubumdaki davulcu sj den ve adamla bayaa anşlaşıyoruz
(taa caddebostan MC te çalıştıoğım zamana dayanır bu dostluk)

ama bir gerçek var bi tükürsek sj yi sel alır ehe[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki:
Bikini-Tanga
  • Yeni Oluştur...