Tarist Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Ben yan okuldayım(aka KAL) Okula 8:15 gibi giriyorm
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Ben SJ liyim arkadaşlar! söyliyim. Mal beyanı gibi olmasın ama. Buluşmak isteyenlerle buluşalım şahsen fizboz ve arcane üstündeki psikolojik baskılarım devam ediyor buluşma konusunda.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Apex Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 faerdun'a yarin bi selam vericem zaten gecerken onunla konustuk.gorusmek isteyen faerdun'un yanina gitsin :)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Faerdunu bulursan beni de bulursun Apex. Ps: Ben SL den Querquobad Quane[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 konu almış başını gitmiş.. *!konudan geri kalanları toplamaya ve birleştirmeye çalışır* ee şey bi yorum yapardım o okuldaki kızlar için de hafif kaba kaçabilir o bakımdan yapmıyorum böyle uluorta[hline]Peheey!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Silt kal lı erkek ve sj li erkek mantığına karşıyım. SJ dekilerden de adam gibi adamlar var. Sonuçta eğer gerçekten arkadaşlık varsa 2 milyon ya da 200 milyon problem olmaz Ayrıca zaten SJ li ve KAL lı olarak ayırıma kökünden karşıyım. Hepimiz kardeşız lak lak lak.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ahha silth aman diim dönemde mesela kaç kişi cebinde 1-2 mil le dolaşıo[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 fransız bilicen mesela amua="bana" demek.. biras kaptık bu yolalrda :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 sen beni bul okulda... şeklini şemalini bi deiştiriym sonra kızlarla bi alakan olmaz zaten.. böle topic olurmu lan alala sinirlendirmeyin adamı..
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ayrıca diğer okuldakileri anladık .. kıskanıolar heh insan kendi okulundaki kızlara kaşar dermi ? sahiplenir.. bunu da mı biz öretçez alla alla.... sj kimlere kalıyo yazık valla..
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 lol benim çıktığım iki kızda süper güzeldi yani, kaşar falanda değillerdi tekiyle dalga geçiyordum o ayrı konu.. neyse 3. sj'liye az kaldı, arşiv yapıcam kendime sj'li kızlar ile ilgili ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mayhem valla yukarı sizin bahçe için bişiy diyemicem ama bizim taraf öyle yani. Senin pek işin düşmüyor tabi petit tarafına.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 lise hazırlık ve lise 1 ler petit quartier denilen yerde tenefüse fln çıkıolar lise 2 ve lise 3 ler de grand quartier de geçişler yasak arada...
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Petit anlamca kücük olmakla beraber gizli anlamını sadece Sj liler bilebilir... Bu arada Estel tessüf ederim daha bu sene geldin yani hemen kızlara kaşar maşar deme bence. Sadece bu sene ordan burdan gelen bir sürü yeni kişiyle Sj nin deişik bir kimyası oldu.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Valla Sj çok garip bi ortam. Ama yinede okulum seviyorum. Her ne kadar busene gelen bizleri yaptığı o anlamsız gerçek sjli olamama hakkındaki konferansla sinirlerimizi alt üst etsede.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Bu ortaöğretimdeki sınavın kalkmasıyla biz anca lise için geldik. Dolayısıyla bu faerdun unda içinde bulunduğu grup classicler olarak adlandırılıp her türlü imtiyazdan faydalanıyorlar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 KAL da cebinde 1-2 mil kalmış insanlar varsa bilinki Silthanas ile ticaret yapmışlardır :)[hline]http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Çözülcek gibi diil bu sjde. daha dogrusu slogan atmaya kalkışanı ortadan ikiye bölerler sjde[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Allahin tikkysi bişiy yapmazda müdürler bölerler adamı.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Tarist_Windveil, 18 Mart 2003 17:10 tarihinde demiş ki: Ben yan okuldayım(aka KAL) ben de 8de kapıdayım:)[/] (üşendim:)) [hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 [b]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Tüm söylediklerimi geri aliyorum arkadaşlar. Bi anki bir sinirle soylenmiş laflardır. Kimse kaşar değildir. Okul süperdir (ciddiyim). Hertaraf kuş çiçek böcek. Okulumu seviyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
Prawler Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Bizim okulda da war kaşar ama az var her tipten kız var Ama ST Joseph in olayı apayrı Bu arada Silthanas ben kendi karnımı doyuracak parayı zor buluyorum ki bi kızla nası gezip toziim yani.. Anca sağdan soldan borç Netim de gidicek yakında zaten [hline]Prena Online Community [email protected] [Bu mesaj Prawler tarafından 18 Mart 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 en güzel okul üsküdar amerikan gidiosun kimse ez(e)mio seni lise 2 leri dövüosun ağlııp kaçıolar(aka aynı yaştayız) fransız okulları ayrı bir ekoldür kıskanmayınız benoit daykende sizin okuldakiler şöle böle derlerdi (öyleydiler o ayrı mesele) kaldakiler abaza ondan[hline]karga theurgist of The Forsaken BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ahfizban arkadaşım azizim bizimzamanımızda büyükler "orman" diyerek elimizden kolamızı ssıramızdan yerimizi alırlardı da biz de beklerdik aynı şeyi küçüklere yapalım die :) 8 sene sonunda ne oldu? okulda futbol oynama oranı düştü be! 8 sene önce ne kadar boş alan bulursak top oynardık be! yok azizim yok değişiyor zaman...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ayrıca benim grubumdaki davulcu sj den ve adamla bayaa anşlaşıyoruz (taa caddebostan MC te çalıştıoğım zamana dayanır bu dostluk) ama bir gerçek var bi tükürsek sj yi sel alır ehe[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/343729-st-joseph-ten-kyz-tavlamanyn-10-yolu/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı st joseph ten kız tavlamanın 10 yolu... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ahfizban arkadaşım azizim bizimzamanımızda büyükler "orman" diyerek elimizden kolamızı ssıramızdan yerimizi alırlardı da biz de beklerdik aynı şeyi küçüklere yapalım die :) 8 sene sonunda ne oldu? okulda futbol oynama oranı düştü be! 8 sene önce ne kadar boş alan bulursak top oynardık be! yok azizim yok değişiyor zaman...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ayrıca benim grubumdaki davulcu sj den ve adamla bayaa anşlaşıyoruz (taa caddebostan MC te çalıştıoğım zamana dayanır bu dostluk) ama bir gerçek var bi tükürsek sj yi sel alır ehe[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487
Öne çıkan mesajlar