Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balık Tavası ve Craft Menuler Arıyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar Balık Tavası ve Craft menuleri arıyorumda scripts kısmına baktım ama hepsinin gump'ları ayrı ayrı deisik zebula gibi aynı tür olsun istiyorum ama zebula scp'si olmasın istiyorum bu laf'da psishick gibi oldu :)
Mesaj tarihi:
arkada$im madem farkli menu istiyorsun, otur ba$ina hazirla, menu ba$i maximum 1 saatini alir, hele ki sphere revision'larda 15 dakkada kral menuler hazirlarsin, balik tavasina gelince, oda cok basit bir$ey. sana scripti vermeyecegim ama mantigini anlatacagim yaparsin, ha beceremedim dersen scriptinide veririm.

item'i belirlersin falan filan, item'a cift tiklandiginda eger cooking skill'i x ise (seviyeyi sen belirle) ve ki$ide 10 adet pi$memi$ balik var ise, pi$memi$ baliklari harca (consume), ki$iye 10 tane pi$mi$ balik ver. yoksa x mesaji ver ba$a don eger'i bitir.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
eh bu sitenin amacida insanlara scripting ogretmek degil mi, yapacagi topu topu 10 satir birsey. 5 dakkasini almaz, sadece 1-2 scripte baksa if dongusu bulunan becerir zaten.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
  • Yeni Oluştur...