dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben sana gay demedim, deli dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kırık hipne demek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bilmedigimiz kelimeleri kullanmayalim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok, ben kafa tahta beyin anlaminda kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dip not düşseydin o zaman bi sürü anlamı var o kelimenin :/ dip not: bir daha sly-one'ı referans alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aquila said: bilmedigimiz kelimeleri kullanmayalim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ay tamam öf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sdaede gelirsek bir adminimiz bana katılırken diğeri tam tersi go for it diyor. pati çok demokratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Zegna said: topic sahibi sen beni dinle arkadasım. sly-one in laflarına katılanlar filan var, adam ankaraya geldi kendinden 80 cm kısa kızı zorla eve goturmeye calıstı, durdan hayırdan anlamıyo adam, kız kac kere hayır dedi. azmodainin kasları sayesınde durdurduk adamı. lan sly, sen tavsiye verme :) bunu bilmiyodum ben lan sly sen neymişin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Öeh sly 2 metre 20 santim falan değilse ya pedo yada kız cüceymiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Zegna said: topic sahibi sen beni dinle arkadasım. sly-one in laflarına katılanlar filan var, adam ankaraya geldi kendinden 80 cm kısa kızı zorla eve goturmeye calıstı, durdan hayırdan anlamıyo adam, kız kac kere hayır dedi. azmodainin kasları sayesınde durdurduk adamı. lan sly, sen tavsiye verme :) arkadaşım çok güzel bir correlation buldum ama ben boy farkı = 25 cm => ilişki kötü boy farkı = 40 cm => ilişki güzel istatistiksel veriye dayanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 40 cm ne yahu. Hadi sen kendi adına konuşuyosun benden gidersek 1.40 ediyo o. istatiksel verin yeterince genel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ardeth said: 40 cm ne yahu. Hadi sen kendi adına konuşuyosun benden gidersek 1.40 ediyo o. istatiksel verin yeterince genel değil +1 Benim minimum 145 hatun bulmam lazim asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fistan a katılıyorum. asdfds ayrıca ben kimseyi zorla bi yere çağırmadım be 1 kere çağırdım abarttı sarhoşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Sly-One said: fistan a katılıyorum. asdfds ayrıca ben kimseyi zorla bi yere çağırmadım be 1 kere çağırdım abarttı sarhoşlar.fistan mı kaldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Can'ı da yörüngeden çağırmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bu sehrin bi ucunda gecenin bi yarisinda Kalmadikmi seninle bi evin bi odasinda Seytanmi girdi kanina acildin sacildin Giyinmedin üstünü aklinimi kacirdin Bedenin degildi ki benim senden istedigim Seni mutlu etmekti sadece tek dilegim Bazen düsünüyorumda rüyamda görsem seni bu haline sasardim Isteseydim seninle neler neler yasardim Yar ben seni koynuma almadim da sucmu ettim Sana kiyamadim gülüm sen kendini kirlettin Evet benim gemimdi bu ask denizde batan Ama benim alnim acik sen ettiginden utan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar