EvilChilD Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ewt bugun dunya tıyatrolar gunu bıcok kısı bnne dıebılır ama dunyada bır suru eser ve kulturlerı bırlestırmeye yol acan bu arac (dıelm) bugune kadar sınemaya ragmen etkısını kaybetmedı belkı bıraz ama yınede sadece turkıyeye bakmamak lazm bırde bugun 1914'te ıstanbulda ılk sınema acılmıs ve adıda Ali Ef. Sineması ımıs ılgınc bnce ta o zmndan berı hayatımızda buyuk bır yer edınen sınema var...[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hayırlı ugurlu olsun[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ilk defa tarih bölümünde bi şekilde politikaya bulaşmayacak bi konu açıldı devamını diliyorum :D[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilChilD Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ıstesenız hergun yazarm bole seyın olduu gunler ama ıstersenız ınsanları sıkmak ıstemem...[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar