Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Uzun süredir aradığım parça var, size eziyet olmasın diye bir yerden kaydettiğim şukadarlık bir bölümü var. 4aydır kafayı sıyırmak üzereyim. vardır bi paticik.. Vardır dimi?? =P Bilinmeyen parça ama ismi aranan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hacı konser kaydı gibi ses ama öyle belirsiz ki şarkıdan önce gitarla oynaması bile olabilir gitaristin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 topu topu iki nota basıyo zaten adam, çok kısa çekmişsin. çıkaramadım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kısa olduğunun farkındayım, stüdyoda video kaydederken arkadaşın çaldığını farkettim. Ufak bir bass Riff i. Fakat bir daha o arkadaşla görüşebilme ihtimalim olmadı o yüzden soramadım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar