Gunn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Kettemoor'da oynayan oyuncular için şu an kesinleşmiş jediler hakkında bi liste hazırladım. Bunları avlamak için WolfPack adında bi oluşum kurmak istiyorum. Katılmak için BH olmak zorunda değilsiniz. Bu kesinlikle bi guild değildir onu da belirtiym tek istenen /tell atıldığı anda size söylenenleri yapmak. (Bu jediye tell atarak meşgul etmekten starport camplemeye kadar değişebilir) Aşağıdaki listeyi KESİN bilgiye sahip olanlar güncelleştirsin lütfen. WolfPack için de oyun içinde /tell Noldor şeklinde bana ulaşın. Alistair - Padawan olmak üzere. Dathomir OP civarı ve Lok'ta çalışıyor. Kendisi sıkı bir RP ci ve kendine güvenen birisi. Mission aldığınızda başka birisi yoluyla iletişime geçin (adınızı vermeyin) belki bi düello yapmak isteyebilir. Thadeus - Alistair'in arkadaşı. O da padawan olmak üzere. Alistair kadar becerikli değil. Thimo isimli ayrı bir karakteri var ve sürekli kristal ve pearl satın almak ister. Grachus - Bilinmiyor Sinat - En aktif jedilerden. Fazla bişey bilinmiyor Dark-Sith - DarkSith adında bi karakteri var, Coronette sürekli pearl ve kristal peşindedir. Eto - Bilinmiyor Nah'nii - Eski jedilerden. Silinmiş olabilir. Pharissa - Dathomir OP civarında görüldü. Yeni bir jedi ve çok deneyimsiz. Elinde saber ile geziyor çoğu zaman. Dişi karakter. Vissix- Bilinmiyor ek bilgi: karşılaştınız titlesız mavi charları examine edin. Eğer biosunda hiçbir profession badge yoksa, sadece exploration badgeler (özellikle dantoine badgleri) varsa büyük ihtimal jedidir. Ağzını aramak için /tell atıp "sen neden bana tefsin?" diye yem atabilirsiniz. Tavrından anlarsınız zaten. Jediler BHlerin listesini tutuyor. Oyun içinde title'ınız kapalı gezin ve asla jediyle direk /tell iletişimi kurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Julianna(sp?)- BOT guildinde olduğu söylentileri war. ayrıca Sith,BOT veya PIT guildinde olupta imperiallara MAVİ renkli adla görülen her kişi bir jedi.[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben buna benzer bir oluşumu,pa ayrımı yapmadan eclipse için düşünüyordum.(tabi pa bazında değil,sadece hayali bir isim kullanarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Deadlyblue-FSCS yani silmedi ise mon calamar, d00d tarzi oyuncu idi :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Julliana ve Deadlyblue-FSCS doğru isimler Julliana şu anda knight olmuştur knight olmak üzereydi çünkü. kettemoorun en güçlü jedisi. Deadlyblue maymun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 :) güzel fikir haber alma teşkilatı gibi ... güzel bir de twi lek casus bulun ..yoldan çıkarın jediları .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 biri güzel bi dişi twilek mi dedi? athe senden bahsediolar snrm :p *burnu dik, bayhan gibi cümlesini bitirir*[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ah bide..julliana dan daha guclu olabilecek tek kisi gelio aklima sudelaya nin fs chari..kettemoor un ilk jedisi cunku, PIT in de kurucusu...sirf saber craft xp ile masterlamis bile olabilir :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 eheh hakkaten bu oyunda ne varsa bh larda var, oyunu yıne kendılerı ıcın keyıflı hale getırmısler, getırıyorlar.kolay gelsın.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 abi açarım sırf bu iş bi char kettemoorda..ne açayım söyleyin:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Arayin light jedi lari. Saldirinca da jedi spray shot atar mi diye sormayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Herkese iyi akşamlar, Dralnu sağolsun, bu sabah itibari ile bana patch'lerin olduğu bir CD'yi gönderdi herhalde en geç Cuma elimde olur. Öncelikle umarım patchleri bu şekilde dışarıdan yapıştırmak uygun olur. Eğer herşey sorunsuz geçerse cumartesi gecesi oyunda olurum. Elimden geldiğince Jedi tarama işini yaparım. Özledik ortak işi ne de olsa. İyi akşamlar Goktug Tetik - Sith PA Doktor Bestine - Tattooine Kettermoor --------------------[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild [Bu mesaj Kumadam tarafından 18 February 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kumadam tarafından 18 February 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: hilikus, 18 February 2004 04:15 tarihinde demiş ki: biri güzel bi dişi twilek mi dedi? athe senden bahsediolar snrm :p Evet mono GÜZEL twilek dedik :) sana başka işler buluruz mesela PA'nın arkasındaki tarlayı sürebilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 abi birakin jedilerin peşini su imzama bakin sonra anlayin adamlari sonra kesceginize yardim edin yaf :/[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate 117500 One handed Lightsaber Xp 1200000 Two handed Lightsaber Xp 1200000 polearm Lightsaber Xp 33220000 jedi xp and 620 App xp To Jedi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 O zaman neden oynayayım ki? Benim olayım bu lol. Senin dediğin bir creature handlera "ya şu hayvanları kontrolüne alma, bırak özgür dolaşsınlar" demek gibi bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Eclipse de Bh yim elimde bir jedi listeside var ama gel gör ki Rebel im birsey yapamiyorum adamlara :)[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hehe gunn ortalarda yoksun, hadi ama sacma iyi kalitede silahlar depoladik ava haziriz :) liste kabardi aldi basini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ahaha benim jedi fanlarim bile war.. mesel vissix..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 senin hakkinda yorum yapamiyorum. :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 publish 7 geldi mi? jedilere dokunabilyomuyuz artık söyleyin ona göre çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 publish7 geldide millet clonecenter camping yaptii icin jedi missionlari kaldirildi.[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 sony! (seinfeld'in "newman!" tonlamasiyla okunacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar