Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kettemoor Jedi bilgileri (olası BH guildi)

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Kettemoor'da oynayan oyuncular için şu an kesinleşmiş jediler hakkında bi liste hazırladım. Bunları avlamak için WolfPack adında bi oluşum kurmak istiyorum. Katılmak için BH olmak zorunda değilsiniz. Bu kesinlikle bi guild değildir onu da belirtiym tek istenen /tell atıldığı anda size söylenenleri yapmak. (Bu jediye tell atarak meşgul etmekten starport camplemeye kadar değişebilir)
Aşağıdaki listeyi KESİN bilgiye sahip olanlar güncelleştirsin lütfen. WolfPack için de oyun içinde /tell Noldor şeklinde bana ulaşın.

Alistair - Padawan olmak üzere. Dathomir OP civarı ve Lok'ta çalışıyor. Kendisi sıkı bir RP ci ve kendine güvenen birisi. Mission aldığınızda başka birisi yoluyla iletişime geçin (adınızı vermeyin) belki bi düello yapmak isteyebilir.

Thadeus - Alistair'in arkadaşı. O da padawan olmak üzere. Alistair kadar becerikli değil. Thimo isimli ayrı bir karakteri var ve sürekli kristal ve pearl satın almak ister.

Grachus - Bilinmiyor
Sinat - En aktif jedilerden. Fazla bişey bilinmiyor
Dark-Sith - DarkSith adında bi karakteri var, Coronette sürekli pearl ve kristal peşindedir.
Eto - Bilinmiyor
Nah'nii - Eski jedilerden. Silinmiş olabilir.
Pharissa - Dathomir OP civarında görüldü. Yeni bir jedi ve çok deneyimsiz. Elinde saber ile geziyor çoğu zaman. Dişi karakter.
Vissix- Bilinmiyor

ek bilgi: karşılaştınız titlesız mavi charları examine edin. Eğer biosunda hiçbir profession badge yoksa, sadece exploration badgeler (özellikle dantoine badgleri) varsa büyük ihtimal jedidir. Ağzını aramak için /tell atıp "sen neden bana tefsin?" diye yem atabilirsiniz. Tavrından anlarsınız zaten.
Jediler BHlerin listesini tutuyor. Oyun içinde title'ınız kapalı gezin ve asla jediyle direk /tell iletişimi kurmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Julianna(sp?)- BOT guildinde olduğu söylentileri war.

ayrıca Sith,BOT veya PIT guildinde olupta imperiallara MAVİ renkli adla görülen her kişi bir jedi.[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

abi açarım sırf bu iş bi char kettemoorda..ne açayım söyleyin:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi akşamlar,
Dralnu sağolsun, bu sabah itibari ile bana patch'lerin olduğu bir CD'yi gönderdi herhalde en geç Cuma elimde olur.
Öncelikle umarım patchleri bu şekilde dışarıdan yapıştırmak uygun olur.
Eğer herşey sorunsuz geçerse cumartesi gecesi oyunda olurum.
Elimden geldiğince Jedi tarama işini yaparım.
Özledik ortak işi ne de olsa.
İyi akşamlar

Goktug Tetik - Sith PA
Doktor
Bestine - Tattooine
Kettermoor
--------------------[signature][hline]Kumadam of Moonglow
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild

[Bu mesaj Kumadam tarafından 18 February 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Kumadam tarafından 18 February 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi birakin jedilerin peşini
su imzama bakin sonra anlayin adamlari sonra kesceginize yardim edin yaf :/[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

117500 One handed Lightsaber Xp
1200000 Two handed Lightsaber Xp
1200000 polearm Lightsaber Xp
33220000 jedi xp
and 620 App xp
To Jedi Master

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...