paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 aranızda ns oynayan varmı diyerekten sorulara başlıyım? Ns hastası bi adamımdır ama ns 3.0 ı maalesef steam yüzünden görmek nasip olmadı oynayan varsa bi zahmet anlatsın:)[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Wala goruntuler dahada harika olmus, textureleri yenilemisler acaip keskin gozukuyor. Lurk lerin animasyonu degismis daha guzel ucuyorlar. Vede eminim bir suru bug fix edilmistir. Onun disinda Combat olayi var, eger normal oyundan sikilirsan combat maplerine giriyorusn, frag ve yaptigin damage e gore expirience aliyorsun, gittikce ilerliyorsun ona gore evolve/upgrade yapiyorsun karakterini (mesela onos a evolve ettin, olsende oyle kaliyo hep). Baya zevkli oluyo, zaman oldurmek icin bire bir, surekli oyniyinca bayiyor ayri, o zamanda normal ns serverlara geri donebilirsin :D Baya bir adim atilmis eski versiyondan sonra, herkese oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 nickiniz ne ns deki?[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 benim ns deki nickim M@d-B0y nitrogamer'da takılıyorum tüm ns ciler orda koşun gelin acaip eğlenirsiniz bu arada lombak selamlar :)[signature][hline]-SoE-(sabers of eternity) : Jedi Academy Clan TsF(turkish special forces) : Counter-Strike Clan http://www.tsfclan.net [J.t.A](join the army) : Battlefield 1942/Vietnam Clan http://www.jointhearmy.net.tr.tc -FrF-(freedom fighters) : SWG Clan [LD](Line Destroyers) : HALO Clan _HG_(Hell Guard) : Call of Duty Clan TeB(Turkish Elite Battalion) : RTCW Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ben oynuyorum da biliyosun zaten beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ben de nitrogamerdaki Mr.Bomb[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar