Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu: Fenerbahçe - MTK

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

Vay lan kazım 1 maçla halkın beğenisini kazandın resmen :)

Ağbi kazım geçen sene de böyle oynuyordu, ben böyle oynadığını bildiğim için ısrar ediyordum Milli Takım maçlarında oynaması için vs..

Adam sadece heyecanlı, yoksa acaip hızlı ve güzel fizik var :)
Sosyal ağlarda paylaş

antipatik değil bi kere adam. alex mesela feci antipatik.
bu antipatikliğin gülüp gülmemeyle de alakası yok. mesela luganoya ben kıl oluorum öyle abuk subuk adamları biçtiği için ama öte yandan antipatik gelmiyo bana. özellikle bu brezilyalılara kıl oluorum glb onu fark ettim ben. genelleme yapmiyim de çoğu antipatik geliyo bana. mesela aurelio gelmio da alex gelio.

nese antipatikliği geçersek kazım kendini geliştirirse güzel olcak baya öyle gözüküyo
Sosyal ağlarda paylaş

kazım rakibini de, kendi takım arkadşaını da oyundan soğutabilen bi adam maç sırasında. tribündeyken çok net görülüyo, bazen öyle çalımlar atıyo ki, rakip bi daha gelmek istemiyo adamın karşısına. şevki kırılıyo.

ama bazen de öyle durumlarda pas vermiyo ki, takım arkadaşının şevkini kırıyo.. neyse aragones bu konuyu yola getirir bence
Sosyal ağlarda paylaş

ben kazimi geçen sene severdim ama bi cl maçında hangisi hatırlamıyorum,sağdan yardırıp topu kaptırmıştı,o top gelip fener kalesine atak olmuştu son anda kornere atılmıştı,zavallı yasin tam kamera onu çekerken kazima 'abi napıosun ya ne gerek vardı' tarzında bir ikazda bulunmuştu,kazim da kes lan sesini(shut da fak ap) tarzında el kol hareketi yapmıştı.
O andan beri bir antipati beslerdim kendisine (takım içinde kavga olmaz huleeeyn) ama artık unuttum bu olayı seviyorum baya =)
Sosyal ağlarda paylaş

görende reali barçayı yendınız sanır. adamların pozisyonu bile yok, kalkmışsınız ezdik falan diyorsunuz garip :)

kazım geçen seneki oyununa göre bu maçta çok çok iyiydi bunu söylemek istemiştim.

ilk maçta ne versın demiş birileri guiza için. böyle bir kural mı var ? şu kadar maç sonra bekleneni verir bu tip adamlar diye ? adam gerçekten vasat bile değildi. yazık o paralara.

anlamıyorum :) maçtan sonra taraftarların cogunun soyledıgı, guiza bu mu, marcoyu cok ararız, fener kotuydu laflarını da mı ben soyledım ? ntvsporda bu konusmaları tekrar ızleme şansınız vardır sanırım.

inş. fener hep böyle oynarda o zaman görürüm bu yorumları. neyse :)
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
adamlar tam kadro defans yaptı, pozisyonları bile yok doğru düzgün, tüm kadroyla defans yapıyor çünkü kadrosu rakibine ( FB ) normal yollarla oynamaya yetmiyor.

Sonra bazıları çıkıyor, "bu kadro adam olmaz"
oldu canım...

evet tam kadro defans yaptılar çünkü karşısındaki takım kendilerinden çok daha iyi bir takım. ama bu oyuna siz iyi diyorsanız, yarın öbür gün cl de yada tsl de iyi takımlar karşısında bu ve buna benzer oyunlarla galip gelmeniz çok zor. sezonun başıdır,şudur budur tamam da, vasatı geçen oyuncularınız 3-4 kişi iken , nasıl oluyorda süperdik ayaklarına yatıyorsunuz. ancak kendinizi kandırırsınız. inş. fener hep bu şekilde oynar bu sezon :)
Sosyal ağlarda paylaş

ne sidik yarıştırcam allah aşkına.
Geçen sene ligin en kötü oynayan takımı fenerdi 3 büyükler arasında.
bütün spor yazarlarına göre.
Zico iyi oynatamıyor bilmem ne.
Yahu 2.olduk. cl'de çeyrek finale kaldık.
Eğer kötü oyunumuz buysa,senin dediğin gibi hep kötü oynayalım.
Ama kazanmayı da biliyoruz.
Bizim hatamız 2-3 maçta ki talihsiz beraberlikler.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
ne sidik yarıştırcam allah aşkına.
Geçen sene ligin en kötü oynayan takımı fenerdi 3 büyükler arasında.
bütün spor yazarlarına göre.
Zico iyi oynatamıyor bilmem ne.
Yahu 2.olduk. cl'de çeyrek finale kaldık.
Eğer kötü oyunumuz buysa,senin dediğin gibi hep kötü oynayalım.
Ama kazanmayı da biliyoruz.
Bizim hatamız 2-3 maçta ki talihsiz beraberlikler.

ben buna katılmıyorum işte. geçen sene ligte fener kötü oynamadı. tek eksikliği kazanması gereken maçları aptalca hatalardan kaybetti. yoksa ligin genelinde fener iyiydi. zaten vitesi 1 kademe daha artırmış olsaydı cl de mücade edecek gücü kalmazdı.

zico geçen sezon feneri iyi yönettim. türkiyeyi tanımıştı ama gönderildi. cl de çeyrek final yabana atılcak birşey değil.

kötü oynayıpta kazanabilirsin. ama kötü derken nasıl bir kötüden bahsediyorsun bu önemli benim için. mtk karşısında fener bana göre kötüydü. 2-0 değil 5-0 da yenebilirdi. sorun burada değil.

kuzenimle maçı izlerken şunu söyledi, feneri atak yaparken değil, dönen toplarda izlemek lazım. neden peki ? mtk karşısında zaten sen tek kale oynayacaksın. bunu tsl de cogu takıma karsıda yapacaksın ama cl de buyuk degerdekı tsl maclarında bunu yaparken geride açık vermemen lazım. işte burada sorun selcukla başlamıyor. sistemle başlıyor.

semih forvet oynadı demesin kimse. adam sürekli orta sahaya gelip top çıkardı kanatlara. sola bindirene ikili oynadı, sağa bindirene ikili oynadı. bir yerde sonra patladı, önüne gelen 2-3 topa 20 metreden abandı.

alex desen zaten defansif yönü yok, guiza sag beke gelip baskı yaptı bı aralar cok komıktı. yani toplu hucum toplu defans yapmak ıstıyor ama bu adamlarla bunu yapamazsın ki. semih alex guiza kafadan yok bu sistemde. kazım ve ugurla bindirirken bir ters topta fener cok sıkıntı yaşar, ki bunu mtk yapamadı. cidden şöyle bi kontro atak oynamasını bilen bir takım ilk yarıda çok rahat gol pozisyonlarına girerdi fener karşısında.

bu oyunu luis sürekli oynatacağına göre fener saydıgın özellikteki takımlar karşısında hiç beklemediği skorlarla ayrılabilir. fenerin gol yollarında zaten sıkıntısı yok. yıllardır fener rahat gol atan bir takım.

sağ ve sol bekleri hücuma katılıyor sürekli, kazım ve ugur bindiriyor, alex çift forvetin arkasında . 7 adam hucuma cıkıyor. kaleciyi cıkart geriye 3 adam kalıyor. lugano edu ve selcuk. burada fenerin cidden sorunları ilerleyen haftalarda olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım anlatmak istediğimi anlamışsın. alex yerine emre yada semihi çıkartıp direk appiah yada marco tipi bir adam lazım. bu sistem fenere göre değil. zaten böyle bir sistemi dünyada oynayan bile yok. beklerin çakılı olsa bir derece oynanabilir. ama carlos ve gökhan açık gibi oynuyorlar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:
"Zico feneri iyi yönetti"
ben buna gülerim işte.. Şimdi kimse çıkıp nankörlük yapma demesin zico efendi babacan bi adam olabilir ama bence iyi teknik direktör değil

fatih terim bence iyi bir td değil dediğim zaman haklı olarak adamlar başarılarından bahsediyor.

zico yanlış hatırlamıyorsam 2 sene fb de kaldı. 1 tsl şampiyonluğunu ve cl de çeyrek finalden daha önemlisi avrupada fenere güven kazandırdı. inter,cska,psv,sevilla,chelsea vs gibi takımları yenmek pek kolay olmasa gerek. tmm kötüydü yönetime göre gitti. ama yaptıklarıda ortada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...