eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kezmanla mnaldonado 18 de değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hazırlık kamplarının tam ortasına geldiği için , aşırı antreman yüklemesinden bence Fener 70. dakikada düşer maçtan. o dakikaya kadar goller bulamazsa işi zor. Ama Fener bu takımı eler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 muhtemelen rahat satabilmek için almamışızdır 18'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 nocom said: umarım fener elenir EPIC FAIL ünlemine tıkladım, ortamı germe. sonra banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kadıköy'de fark olur, çok rahat eleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Guiza 3 Semih 2 Alex 1 Fenerbahçe:6 MTK: 1 6 ile ilgili anıları olanlar yazmasa keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Rövanş NTV Spor'daymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 maldonado ve kezman kadroya alınmamış. orta sahada uğur ve selcuk oynayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 SturmVogel said: nocom said: umarım fener elenir EPIC FAIL ünlemine tıkladım, ortamı germe. sonra banlanırsın. bende senın terazıne dokundum, repini verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Budapeşte'ye bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 şanslı olması yetmez sakin olun,geçen sene futbol izlediğiniz takıma b.k atmayı kesin,kumda oynamaktan bıktınız da geçen sene çeyrek final gördünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Fener alır 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hmm.. Uğur yardırır gene tahminimce, deivid'de yok, bari kazim da yardırsa, böle cosanzi felan olsalar :) Gökhan gol atar affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 başarılar fenere. aragonesi ve guizayı görme vakti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 nuriada bizi görecek mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 burada fener elenir yada rakip takıma başarılar diyerekten gelen arkadaşlar için sadece o yazdığı kelimelerde bilmem dikkat ediyorlarmı karakterinizi döküyorsunuz bravo, sonrada cevap verincede tartışma ortamı çıkınca yörünge dışına çıkınca balonlu yeni kullanıcı ile gelip imzanıza yazarsınız bu nıckleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 pff D-smart =( Basarilar Fenerbahce'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kombine bu maça kaçtan okutulur? bilgisi olan var mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Tüm kalbimle fenerin kazanmasını istiyorumda ,fakat bazı fenerlileri şöyle döt kalkık görünce istek falan kalmıyo, neyse türk takımı sonuçta yürü be fener :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 mtk ne ya icerde dısarda 5 bu msjın bi tarafıma kacma potansiyeli oldugunu gördüm birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 toggie said: Budapeşte'ye bol şans. ünlemine tıkladım Yunan takımı mı ulan Fenerbahçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 özgürlük ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Lancelion said: özgürlük ftw. Özgürlüğün gözünü seveyim abi ama Yunan takımıyla oynasak Yunan bayrağı açacak bu tipler, beni o üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Fener'e bol şans. En aşşaa 3 gol bekliyorum, biri Şeymih'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 mtk rulez :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar